Situaţii ce ţin de PENAL trecute cu vederea de 6 ani! La Carei se eliberează acte de identitate pentru persoane care nu locuiesc la adresa respectivă şi nu au acordul proprietarilor

• publicat la: 3 mai 2018
Situaţii ce ţin de PENAL trecute cu vederea de 6 ani! La Carei se eliberează acte de identitate pentru persoane care nu locuiesc la adresa respectivă şi nu au acordul proprietarilor

În Republica de la Carei  conducerea oraşului acţionează după reguli ce ţin mai degrabă de perioada evului mediu decât de o societate democratică. Penibil este că nici autorităţile statului nu reacţionează şi le permit celor din conducerea oraşului să se manifeste după bunul plac şi după interesul lor.

Buletin de Carei a semnalat cazul eliberării de acte de identitate şi  de autorizatii de constructie pentru persoane care nu au nimic de-a face cu adresa pentru care au fost intocmite actele încă din anul 2012!

http://www.buletindecarei.ro/2012/05/se-intampla-in-romaniain-carei13-chiriasi-pe-adresa-unei-familii-fara-acordul-acesteia.html

Serviciul de Evidenţa  Populaţiei din subordinea Primăriei Carei şi-a văzut mai departe de treabă  fără a fi luat la întrebări…de NIMENI.

Aflăm că şi alte familii sunt în situaţia familiei Ambruş care a avut nevoie de 6 ANI pentru a scăpa de  persoanele ce apăreau pe adresa  proprietăţii lor imobiliare.

Familia Donca de pe strada Dr.Marinescu este în aceeaşi situaţie!

PRIMĂRIA CAREI ascunde toată această situaţie  adusă la cunoştinţă de contribuabilii careieni!

Careienii au adus în mod public la cunoştinţa Primăriei Carei aceste situaţii atât în data de 25 aprilie la Dezbaterea Publică cât şi la vizita viceprimarului Keizer la adresele lor în data de 26 aprilie 2018 dar şi la ŞEDINŢA CL Carei în faţa tuturor consilierilor şi a conducerii oraşului.

În Raportul întocmit după Dezbaterea Publică  nu apare nici o referire privitoare la declaraţiile careinilor prezenţi în legătură cu această situaţie şi nici în materialul de pe pagina Primăriei Carei apărut după încheierea şedinţei de CL.

Plătim din banii oraşului redactori de presă care TAC şi ascund situaţiile care aduc deservicii de imagine conducerii oraşului. Nici despre  răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei referitor la paguba constatată de Camera de Conturi pentru decontare de facturi de Primăria Carei pentru lucrări neefectuate nu se suflă vreu cuvânt…,,Decontarea de lucrări de natura investițiilor la obiectivul „Renașterea Centrului Istoric al mun. Carei – Hanul Steaua de Aur – (Reabilitare sediu Primăria mun. Carei”, neexecutate în fapt conform situaţiilor de plată întocmite de constructor, semnate de dirigintele de șantier şi membrii comisiei de recepție…560 mii lei,,   scrie în Raportul Camerei de Conturi SM.

În folosul cui lucrează Serviciul de Evidenţa Populaţiei din subordinea Primăriei Carei din moment ce eliberează acte de identitate unor persoane care nu au domiciliul la adresa respectivă şi mai şi apar  pe listele electorale de la adresele false?

Buletin de Carei

comentarii

de ofi la 3 mai 2018 - 14:47

ce face politia noul comandant ce va face

de cetatean la 3 mai 2018 - 14:59

la Carei ce.i ce ar trebuii sa respecte legea si sa dea dovada de respect..o incalca cel mai tare economic,circulatie paza si ordine,,,,ce le cere primarul odata ei o fac de doua ori

Lasati un comentariu