Tăiere pe furiş a panglicii la singura Centură de ocolire din judeţ

• publicat la: 21 decembrie 2018
Tăiere pe furiş a panglicii la singura Centură de ocolire din judeţ

Domnule primar, nu mai daţi recepţii înainte de tăierea panglicii că rămâneţi fără angajaţii pe care îi plătiţi pentru a informa careienii şi sătmărenii.

Cum credeţi că lasă ei bunătate de mâncare şi …tot ce era lichid pe masă ca să meargă prin frig tocmai până la drumul de Centură?

Ieri, 20 decembrie 2018, la ora 16,30  a avut loc tăierea panglicii de la varianta de ocolire a Careiului. Nici măcar la rostirea alocuţiunii din Sala Festivă, cu 3 ora înainte, nu s-a făcut publică ora la care se va tăia panglica sau măcar faptul că se va inaugura oficial varianta de ocolire.

Primarul Kovacs  a ţinut departe de ochii presei libere  tăierea panglicii la varianta de ocolire a Careiului. După câtă reclamă a făcut acestei investiţii a Guvernului prin Compania Naţională de Drumuri ne-am fi aşteptat să cheme toată presa judeţeană mai ales că a spus că e cea mai frumoasă variantă de ocolire din judeţ, de fapt singura.

Niciunul dintre scribii plătiţi de Primăria Carei din banul public nu a ieşit din Sala Festivă unde era recepţia pentru a-l însoţi pe primar la tăierea panglicii .

În prezenţa prefectului Darius Filip şi a primarului Kovacs a fost tăiată panglica inaugurală de către primii 4 şoferi care aşteptau deschiderea.

,,Am participat în această după-amiaza împreună cu directorul general regional DRDP Cluj Crina Lăpușan și cu primarul municipiului Carei Eugen Kovács la deschiderea oficială a variantei ocolitoare a municipiului Carei realizată prin CNAIR cu sprijinul guvernului. O surpriza plăcută oferită primilor 4 conducători auto care au intrat azi pe aceasta porțiune de drum a fost că ei au fost cei care au tăiat panglica de inaugurare. Finalizarea acestei variantei de ocolire a fost o prioritate a Guvernului României pentru acest an centenar,,  scrie prefectul Darius Filip pe pagina dumnealui.

 

Lasati un comentariu