Trotuare deplorabile în centrul Careiului

• publicat la: 4 decembrie 2018
Trotuare deplorabile în centrul Careiului

Stimată Redacție Buletin de Carei,

Vă scriu, ca un ultim gest de disperare, la adresa administrației locale. Vă rog să vă uitați peste aceste fotografii și să constatați și Dvs. cât de deplorabil arată acest trotuar ultracentral străbătut zilnic de sute de persoane, începând cu copiii care merg zilnic la școala și culminând cu persoanele vârstnice care ies la plimbare.

Zilnic aceste șanțuri astupate superficiale provoacă sutele de persoane la tot felul de gesturi de echilibristică.

Observ cu stupoare în fiecare dimineață cum sărmanii copilași fie se împiedică fie fac tot felul de salturi pentru a ocoli aceste șanțuri.

Supun atenției mass-mediei locale dezinteresul cras arătat de administrația locală față de contribuabilii săi. Precizez că această situație există de câteva luni bune.

Cu deosebit respect,

D.S.

Aceasta este adresa remisă redacţiei Buletin de Carei de un localnic care plăteşte conştiincios taxe şi impozite locale. Situaţia persistă de luni de zile. Firma clujeană care a efectuat lucrările pe strada Corneliu Coposu şi în Piaţa Avram Iancu a depozitat mormenele de resturi rezultate pe locul parcărilor din spatele blocurilor, faptsemnalat la vremea respectivă de Buletin de Carei.

Mormanele de moloz au dispărut ulterior de pe spaţiul de parcare al locatarilor dar trotuarele nu au mai fost refăcute.

Aceasta este  grija administraţiei careiene pentru cei care asigură prin plata taxelor şi impozitelor salariile angajaţilor din Primărie.

 

comentarii

de Poet Carei city la 5 decembrie 2018 - 01:14

Trotuare deplorabile,pantofii mai rezistente,si cu talpa mai defecte,drumurile oricum nu i perfecte,dar o sa fie aranjate,ca si tuia in gradina malajziene.

de NA HAIDATI!!! la 5 decembrie 2018 - 12:35

si sa mi s tu p

Lasati un comentariu