Dragoș Georgescu expune la Castel

• publicat la: 22 ianuarie 2019
Dragoș Georgescu expune la Castel

Luni, 21 ianuarie 2019, de la ora 17.30, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției foto aniversare „XL”, aparținând artistului fotograf Dragoș Georgescu.

 Evenimentul a fost deschis și moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, după care au luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei și „vinovatul” pentru această expoziție inedită, Dragoș Georgescu, director interimar al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

 Momentul artistic a fost realizat de Putovits Ábel, Marius Georgescu și Bogdan Georgescu, care au interpretat la chitară și cajón mai multe melodii cunoscute, din repertoriul internațional, creând o atmosferă deosebită.

Expoziția cuprinde 40 de fotografii alb negru, cu portrete care întruchipează femeia în toate „anotimpurile” ei. Apectul inedit prin care Dragoș Georgescu ne suprinde este reprezentat de modul de tipărire al fotografiilor. Acestea au fost realizate, cu ajutorul unui bun prieten de-al artistului, folosind mai multe procedee de aplicare pe lemn, prin transfer termic de pe hârtie de orez.

Fotografiile pot fi admirate în perioada 21 ianuarie – 9 februarie 2019, conform programului de vizitare a Castelului.

Lasati un comentariu