Au început înscrierile pentru Tip Top Prichindel

• publicat la: 20 februarie 2019
Au început înscrierile pentru Tip Top Prichindel

Tip Top Prichindel  pentru grădinițe

Concursul se adresează copiilor de la grădinițe.Fiecare grădiniță poate înscrie în concurs între 5 și 10 copii. Aceștia pot interpreta un cântec, o poezie, un număr de magie sau acrobație, pot dansa, imita un cântăreț sau actor celebru, pot alege să performeze în orice domeniu artistic în care sunt talentați.

Înscrierile se pot face până în data de 15 martie 2019, prin depunerea unei liste de către fiecare instituție școlară în parte, la Centrul Cultural sau individual la telefon 0745675 240.

Persoană de contact: Raluca Păvăluc.

La concurs se pot înscrie și copii din afara municipiului Carei. Evenimentul va avea loc joi, 21 martie2019, ora 17.00la Centrul Cultural al Municipiului Carei – Sala „DeákEndre”.

Regulament Tip Top Prichindel -clasele I-IV

Concursul  se adresează elevilor din claseleI-IV. Fiecare școală poate înscrie în concurs între 5 și 10 copii. Aceștia pot interpreta un cântec, o poezie, un număr de magie sau acrobație, pot dansa, imita un cântăreț sau actor celebru, pot alege să performeze în orice domeniu artistic în care sunt talentați.

Înscrierile  se pot face până în data de 15 martie 2019, prin depunerea unei liste de către fiecare instituție școlară în parte, la Centrul Cultural sau individual la telefon 0745675 240.

Persoană de contact: Raluca Păvăluc.

La concurs se pot înscrie și copii din afara municipiului Carei. Evenimentul va avea loc vineri, 22martie 2019, ora 17.00la Centrul Cultural al Municipiului Carei – Sala „DeákEndre”.

Lasati un comentariu