Administrația Kovacs-Keizer-Beko asigură apă de la o cișmea pentru zeci de familii din Carei

• publicat la: 12 aprilie 2019
Administrația Kovacs-Keizer-Beko asigură apă de la o cișmea pentru zeci de familii din Carei

Zeci de familii din municipiul Carei , zona Bălților , români și maghiari deopotrivă, au ca sursă de apă o cișmea de pe strada Uzinei-artera de intrare în oraș dinspre vama  Urziceni. Nu este singurul caz în care locuitorii Careiului sunt nevoiți să meargă cu bidoane de plastic după apă pentru gospodăriile lor.  Cei cu dare de mână și-au forat fântâni în curtea locuinței. Strada Uzinei a fost asfaltată recent deși nu are  rețea de canalizare.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/strada-uzinei-recent-asfaltata-nu-are-canalizare-primaria-carei-face-studiu-de-fezabilitate-pentru-retea-canalizare-dupa-plata-lucrarilor-de-asfaltare.html

Așa arată strada Uzinei din Carei,  prima stradă cu care dau ochii cei care au intrat în țară pe la vama Urziceni. Locuitorii se plâng de mirosul insuportabil emanat din canalele din imagine.  Despre aceste ,,realizări,, ale conducerii orașului nu se înghesuie să scrie cei angajați pentru a ridica  osanale mult iubiților lor angajatori.

Nici pe strada Dr.Marinescu situația nu e diferită și nici la locuințele din curtea Bibliotecii Municipale Carei sau la cele de pe strada Doina nr.15.

Buletin de Carei

 


comentarii

de jenica fara frica la 14 aprilie 2019 - 16:05

Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminteeee (IN CAZUL NOSTRU A MINTI) De la Jeno baci citireeeee” In zilele acelea zicea Jeno: Reabilităm căile Mihai Viteazul, 25 Octombrie, străzile 1 Decembrie 1918, Mioriței, luăm șapte autobuze electrice, facem 18 km de piste de bicliști, trotuare șamd. Spun eu că vom schimba fața orașului în doi ani de zile”. ”Mai avem câteva proiecte depuse, pe care sper că le vom semna în continuare finanțarea, vorbesc despre un bazin de înot, vorbesc despre o bibliotecă cu videocinema și 70 de parcări pentru mașini”.
Primarul Kovacs își dorește ca în viitorul apropiat Careiul să arate ca și un oraș din Austria. ”În concepția mea, dezvoltarea orașului trebuie să ducă ca în trei ani de zile să arătăm ca și un oraș austriac. Unii s-ar putea să se mire și să nu mă creadă, dar eu n-am promis niciodată lucruri de care n-am fost convins. V-am cerut răbdare, erau drumurile proaste, am asfaltat 110 străzi și continuăm să le terminăm și pe celelalte. :)) ….no, probabil si aia din oraselele Austriece de care zice Jeno aduc apa cu bidon,se spala la lighean si fac treaba mare in fundul curtii la aer curat, dar fratioare ce conteaza asta daca se plimba cu un autobuz electric? :)) adica eu in locu la Jeno as lua autobuze cu wc inclus in cazul in care te apuca pe traseu de la lidl pana la penny , iar bazinu ala de inot daca o sa fie ca si patinoarul din parc atunci musai sa ne luam gaste si rate pt ca doar ele se vor putea balaci pe-acolo :)) ioooi multe ar fi de zis da sa-i dam omului timp pana in 2020 sa ne mai minta pana se capatuieste financiar pe banul public

Lasati un comentariu