Strategia de parcări a municipiului Carei și consilierii votați pentru comisia de concurs de la Spitalul Municipal

• publicat la: 4 decembrie 2019
Strategia de parcări a municipiului Carei și consilierii votați pentru comisia de concurs de la Spitalul Municipal

Astăzi a avut loc la sediul Primăriei Carei o ședință de îndată și nu una extraordinară așa cum  perseverează în greșeli  angajații Primăriei precum și președintele de ședință, Hago Nandor. Limba română e  pe zi ce trece o ,,rara avis,,  la Primăria Carei.

Consilierii municipali au votat  pentru  aprobarea  rectificării bugetului  local pe anul în curs precum și pentru  rectificarea bugetului Spitalului Municipal Carei pe anul 2019.

La al treilea punct de pe Ordinea de Zi a figurat desemnarea a doi consilieri care să facă parte din comisia de concurs și  comisia de contestații pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil în cadrul Spitalului Municipal. Din comisia  de concurs vor face parte consilierii Roman Adrian de la UDMR și Oneț Ionuț de la PSD iar din comisia de contestații vor face parte  consilierii Leitner Robert de la UDMR  și Bujor Păușan de la ALDE.

Deși a fost o ședință de îndată, înainte de începerea ședinței a mai fost introdus un material privind  Strategia de parcări a municipiului Carei, material neasumat de nimeni din moment ce  nu are niciun semnatar.

Așteptăm reacția numărătoarei de virgule de la societatea de producere a furtunelor de cauciuc din Carei  privind materialul agramat redactat în cadrul Primăriei Carei. Dacă vrea să dea dovadă de echidistanță și nu de partizanat politic.

Primăria Carei nu a dorit să introducă pe Ordinea de Zi nici solicitarea privind amplasarea catargului și nici proiectul inițiat de consilierul Ciută. Dictatura instalată la Primăria Carei e tolerată de Instituția Prefectului care uită că este reprezentantul Guvernului în teritoriu și nu o anexă a primăriei careiene.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu