Buletin de Carei și mormintele eroilor români căzuți pentru eliberarea orașului

• publicat la: 16 februarie 2020
Buletin de Carei și mormintele eroilor români căzuți pentru eliberarea orașului

În septembrie 2014 Buletin de Carei a semnalat pentru prima dată starea  jalnică și revoltătoare în care se aflau mormintele eroilor români din cimitrul central. Ca de obicei, a fost nevoie de intervenții la nivel central pentru că administrația Kovacs-Keizer-Beko  a tolerat ani de zile o situație batjocoritoare la adresa memoriei eroilor români. Mâna de ajutor dată de Dan Tanasă pentru readucerea mormintelor la stadiul decenței și a respectului față de eroii patriei a fost un alt motiv pentru înfierarea noastră de către cântăreții de casă ai Primăriei Carei.

Este  una dintre multele acțiuni pentru care Buletin de Carei deranjează. Nu doar dezvăluirile noastre despre  ingineriile financiare din administrația locală sunt incomode pentru grupul de interes. Fiecare realizare a Buletin de Carei în favoarea comunității românești este urmată de atacuri, de hărțuiri și valuri de injurii din partea  antiromânilor.  În funcție de intensitatea acestora ne dăm seama de importanța acțiunilor noastre.

Amenințarea cu moartea pentru administratorul Buletin de Carei și a consilierului Ciută  nu face decât să confirme că dezvăluirile despre jongleriile cu bani publici sunt adevărate așa că s-a trecut la amenințări directe. Nu ne rămâne decât să așteptăm ca Plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei  să fie soluționată iar cel care a adus amenințările să fie sancționat.

Buletin de Carei

ttp://www.buletindecarei.ro/2014/09/revoltator-eroilor-romani-li-se-refuza-pretuirea-cine-administreaza-cimitirul-eroilor-romani-din-carei.html

Priviți cum au fost curățate în primă fază….

http://www.buletindecarei.ro/2014/09/cimitirul-eroilor-din-carei-curatat-in-bataie-de-joc.html

http://www.buletindecarei.ro/2014/12/mormintele-eroilor-romani-din-carei-si-asociatia-civica-pentru-demnitate-in-europa.html

 

Lasati un comentariu