Șoc și Groază! La Carei nu se pot depune coroane la mormintele eroilor decât în data de 25 octombrie!

• publicat la: 24 octombrie 2022
Șoc și Groază! La Carei nu se pot depune coroane la mormintele eroilor decât în data de 25 octombrie!

 

După apariția articolului privind lacătul pus pe poarta de intrare în cimitirul central care duce la mormintele eroilor, administratorul cimitirului scrie un comentariu AGRAMAT  prin care transmite că depunerile de coroane se fac pe data de 25 octombrie și nu atunci când vrea fiecare.

Lacăt în ajun de Ziua Armatei pe poarta de intrare la cimitirul unde sunt înhumați eroii români la Carei

Adică administrația cimitirului face legea în Carei și nu permite depuneri de coroane la mormintele eroilor români decât în data de 25 octombrie? De când și până când și cu de la cine putere?

La Carei se cere doar românilor să fie toleranți și să dea dovadă de respect. Toleranța pretinsă românilor se dorește a fi de fapt supunere, acceptarea tratamentului discriminator. Politicienii români întorc capul și își protejează alianțele cu UDMR iar instituțiile guvernamentale sunt subordonate politicului. Așa că tot societatea civilă este cea care trebuie să rezolve problema discriminării și desconsiderării.

RUȘINE administrației cimitirului! Mai ales că la mormintele eroilor merg și persoane care se deplasează cu ajutorul unui baston sau cu cârje. Chinul lor vă produce satisfacții?

Recomandăm administrației cimitirului să adopte  un comportament civilizat și să nu impună anumite date pentru depuneri de coroane la mormintele eroilor români.

Solicităm Ministerului Apărării Naționale să ia măsuri și să ia în îngrijire parcela cu mormintele ostașilor români care au luptat pentru eliberarea ultimei brazde de pământ românesc  de sub ocupația hortystă. Eroii români merită  ca oricine să poată depune o floare în fiecare zi la căpătâiul lor!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu