S-a votat lista de candidați ai UDMR Satu Mare pentru Consiliul Județean. Fiica primarului evazionist de la Carei vrea consilier județean

• publicat la: 29 februarie 2020
S-a votat lista de candidați ai UDMR Satu Mare pentru Consiliul Județean. Fiica primarului evazionist de la Carei vrea consilier județean

Au fost desemnați candidații UDMR pentru Consiliul Județean Satu Mare. Printre ei se află și fetița primarului evazionist de la Carei, Giurgiu Kovacs Monika. Cele mai puține voturi au fost acordate consilierului județean Eva Mărginean, avocat în Baroul Satu Mare. Kelemen Hunor face apel la păstrarea conducerii UDMR pentru județ și municipii. Niciun cuvânt despre discriminarea practicată la Carei, despre clasele de pregătire a vânzătorilor și altor meserii doar în limba maghiară la Carei.

UDMR Satu Mare a avut ieri o ședință festivă de aniversare a 30 de ani de existență, la Filarmonica din Satu Mare. În cadrul manifestării au fost desemnați prin vot candidații pentru Consiliul Județean. Pataki Csaba, actualul președinte al UDMR  Satu Mare  și al Consiliului Județean a întrunit cel mai mare  număr de voturi, 130  și a fost desemnat ca și candidat al UDMR pentru funcția de președinte al CJ.

Pe lista UDMR Satu Mare  nu se mai regăsește actualul consilier personal al primarului, Megyeri Tamas  Robert. Se află pe listă Balog Sandor, șeful Ocolului silvic Codrii Sătmarului și al SC Tricart SRL Tășnad care efectua tăieri de arbori în Parcul Dendrologic Carei în anul 2018, Gindele Imre, directorul Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei . A primit 98 de voturi fiica primarului evazionist Kovacs Eugen.

Ultimul clasat pe lista de consilieri județeni ai UDMR se află avocatul careian Eva Mărginean, actual consilier județean care candidează și pe lista de consilieri municipali  ce se va vota pe 3 martie  de către  UDMR Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de ion la 29 februarie 2020 - 20:04

SI LA PRIMARIE,UNA DE LA udemereu,CASTIGA CONCURSUL DE ADMINISTRATOR.CUNOASTE LIMBA ROMANA SCRIS SI CITIT.

de Pui la 3 martie 2020 - 11:56

Am promis că nu mai comentez și am să mă țin de cuvînt.Am sa adresez doar un mesaj pozitiv de incurajare așa cum ar fi de bun augur pentru careieni.Felicit pe Eugen că a avut curajul sa arunce în groapă de lei a politicii pe Monica.O felicit și pe ea pentru curaj.Sint convins că va fi un cistig pentru orașul nostru.Mult succes.

de Buletin de Carei la 3 martie 2020 - 14:44

Aveti dreptate. Ce naste din pisică șoareci mănâncă. Și unul și altul vor doar la banul public. În privat au demonstrat amândoi cât sunt de capabili. Curajul e de fapt disperarea de a nu rămâne fără loc de muncă lipsit de responsabilitate.

Raspunsuri

Lasati un comentariu