Primarul Kovacs face declarații oficiale. Anchetă epidemiologică la Spitalul Municipal

• publicat la: 29 martie 2020
Primarul Kovacs face declarații oficiale. Anchetă epidemiologică la Spitalul Municipal

Primarul Kovacs face declarații oficiale, la aproape o zi după ce a comunicat prin intermediul unor reporteri situația cazului depistat  cu coronavirus la Spitalul Municipal Carei.

Poate vom vedea în curând și o măsură de dezinfecție prin locurile publice din oraș din moment ce persoane care au intrat în contact cu cazul depistat pozitiv  s-au deplasat prin oraș zile întregi.

În declarația ofiicală postată pe pagina Primăriei Carei se afirmă că de mâine toți angajații spitalului  vor fi testați. Există teste pentru toată lumea? Se vor testa  și persoanele care au fost în salon cu pacientul până la a fi depistat ca fiind pozitiv, persoane care au fost pacienți în acel salon? Dar liftierii, portarii, etc.?

 

Stimaţi careieni,
Referitor la situaţia de la Spitalul Municipal Carei, unde ieri un pacient a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, vă anunţ că, în cursul zilei de azi, conducerea spitalului a efectuat o anchetă epidemiologică amănunţită.

Personalul care a intrat în contact cu pacientul infectat cu COVID-19 este în autoizolare.

În cursul săptămânii viitoare, toţi aceşti angajaţi ai spitalului vor fi testaţi pentru a vedea dacă au contactat boala.
Având în vedere situaţia grea în care ne aflăm, vă cer să staţi în casă, căci aceasta este cea mai sigură cale de a evita răspândirea coronavirusului la nivelul comunităţii noastre!

Nu vă panicaţi, dar respectaţi cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi în cadrul carantinei totale!
Primar
Ing. Eugen Kovacs

comentarii

de lucu la 29 martie 2020 - 17:35

oare de la cine a primit telefon primarul ca asa de repede a venit cu declaratiile oficiale?
cum poate sa conduca un oras unu care nu a fost in stare sa isi tina firmele personale si a falimentat una dupa alta 5 bucati…mare evazionist

de Kapadoczi la 29 martie 2020 - 18:34

De LA doamna directoara ca ieri seara a ajuns rezultatul ca batranul din Halmeu are coronavirus,sí sedinta a tinut la spital,prostia sí domnia se plateste,acum poate sa stee cativa ín carantina.

Lasati un comentariu