Primarul evazionist iese cu declarații despre Spitalul Municipal Carei. Ghiveciul demisie, concediu, pensionare

• publicat la: 8 iulie 2021
Primarul evazionist iese cu declarații despre Spitalul Municipal Carei. Ghiveciul demisie, concediu, pensionare

După 8 zile de la semnalările din presă despre situația managementului de la Spitalul Municipal Carei, astăzi, primarul evazionist Kovacs a binevoit să facă câteva precizări în cadrul ședinței CL Carei. Unele mai mult decât ciudate ca să nu spunem că se încearcă ascunderea  unor probleme. Altfel nu avea sens să adune la  un loc demisia cu concediul și cu pensionarea.

,,Consiliul de Administrație de la spital a primit o cerere din partea dnei Rat ca să poată depune dosarul de pensionare…în aceste zile doamna doctor  predă la dr.Belbe  atributiunile de manager si de mâine dânsa dă demisia si se pensionează urmând ca apoi să desemneze un interimar..ca să  nu tragem prea mult timpul se va întâmpla acest lucru săptămâna viitoare urmând ca  în 3 luni să scoatem  la concurs postul. Mulțumim dr.Raț care de 10 ani a muncit în spital….,, a afirmat Kovacs Eugen.

Primarul Kovacs încearcă să dreagă busuiocul în legătură cu managerul spitalului dar nu reușește decât frizarea penibilului anunțând demisia abia acum.

Atunci de ce ați fost la Spitalul Municipal, la ședința CA unde s-a decis atribuirea prerogativelor de manager directorului medical dr.Belbe?

Deja sunteți mai mult decât penibili!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu