Szasz, specialistul în smuls buruieni vrea și corector în timpul programului de la UAT Municipiul Carei

• publicat la: 13 martie 2020
Szasz, specialistul în smuls buruieni vrea și corector în timpul programului de la UAT Municipiul Carei

Se pare că Păcăliciul dovedit al Careiului vrea să  fie remarcat ca  și corector nu numai ca și smulgător de buruieni. Evident, doar pe contul personal.

În plină  pandemie globală de coronavirus primăria Carei plătește un angajat ca să caute literele din articolele celor care  prezintă informații documentate. Mintiuca consilierului primarului evazionist al primarului nu poate înregistra din știrile apărute decât greșelile de tastare. Pentru așa ceva plătim noi, careienii , mii de lei salar lunar finului primarului. Primarul Kovacs este la mâna unui smulgător de buruieni și vânător de greșeli de tastare. Pentru acest personaj se milogea Keizer Ludovic în 2005 ca să îl primim în redacția Buletin de Carei.  Anchetele despre  gunoaiele care au năpădit Careiul, despre dezastrul de  la locuințele sociale din centrul orașului sau despre pagubele de multe milioane constatate de Curtea de Conturi la Primăria Carei îl depășesc.

Am reținut că e specialist la smuls de buruieni alături de însoțitorul lui la toate procesele. Amândoi au postat suficient de multe poze, din mai multe poziții,  ca să  nu avem niciun dubiu referitor la cât sunt de  gospodari pe domeniul public. Priviți ce fețe satisfăcute au…semn că  sunt mulțumiți de noua lor meserie! Să fie într-un ceas bun!

Păcat că primarul Kovacs nu își poate găsi ca specialiști în consiliere decât vânători de litere mici pe bani publici. Cum e turcu și pistolul spune  o vorbă românească… și adevărată.

Acestea sunt preocupările unui autointitulat jurnalist  care confundă  blogul personal cu o companie de știri și ascunde informații despre abuzurile din primărie de ochii careienilor. Pe când un comunicat despre falsa știre despre Troița din Satu Mare  și despre polițista falsă din închipuirile sale?

În conturile lui merg mii de lei lunar din banii careienilor. Fan al lui Radu Banciu, alt superficial care vorbește  și apoi se informează, Păcăliciul Szasz e mai nou responsabil cu ora veselă. Reacțiile careienilor sunt pe măsură.

Înțelegem că îi sunt limitate competențele reale, că ocupă un loc de muncă pe criterii politice dar măcar să savureze toate beneficiile din banii careienilor și să nu atenteze la timpul altora care doresc revenirea la normalitate a vieții din cetate. Cerem prea mult?

Lasati un comentariu