Patronatul Vinului: Deciziile Guvernului vor distruge toate business-urile româneşti

• publicat la: 28 august 2010
Patronatul Vinului: Deciziile Guvernului vor distruge toate business-urile româneşti

Unele decizii ale Guvernului, precum cea privind modificarea Codului Fiscal, luate „din inconştienţă sau din prostie”, vor duce la distrugerea tuturor business-urilor româneşti, apreciază preşedintele Patronatului Naţional al Viei şi Vinului  (PNVV), Ovidiu Gheorghe.

„Guvernul actual lucrează contra intereselor româneşti . A aprobat mai multe ordonanţe şi hotărâri, printre care şi noul Cod Fiscal, care vor duce la distrugerea tuturor business-urilor româneşti. Nu ştiu dacă aceste decizii au fost luate din inconştienţă sau din prostie, dar afectează întreaga societate românească”, a declarat Gheorghe la Focşani, într-o întâlnire cu viticultorii.

El a afirmat că a încercat fără succes să discute cu ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru. „Este pentru prima dată în şapte ani când nu reuşesc să mă întâlnesc cu ministrul Agriculturii. Ne-a trimis răspuns că nu are timp să discute cu noi. Aceasta este atitudinea guvernanţilor faţă de contribuabili şi problemele lor. Cred că în actualul guvern este un vid de putere. Nu ai cu cine să vorbeşti în acest guvern. Acesta este motivul pentru care am invitat la discuţii parlamentari în speranţa că vom găsi până la urmă un partener de dialog”, a spus Ovidiu Gheorghe.

www.cotidianul.ro

Lasati un comentariu