Concursul naţional „Primar pentru o zi”

• publicat la: 4 iunie 2011
Concursul  naţional „Primar pentru o zi”

Școala cu Clasele I-VIII Nr. 1 din Carei a organizat în perioada 22 martie – 22 mai 2011, concursul “Primar pentru o zi”. Acest proiect a avut ca scop formarea elevilor pentru a deveni cetăţeni activi şi responsabili. De asemenea, a oferit elevilor  posibilitatea de a se familiariza cu atribuţiile unui primar, de a cunoaşte modalităţi de promovare a oraşului în care locuiesc, dar și a unităților școlare inițiatoare, respectiv a celor participante. Premiile s-au acordat în domeniul “Cetățenie democratică”, pentru diferite secțiuni.

Cei mai buni elevi (locul I) la secțiunea “Creaţii literare-eseuri” , clasele II-IV, secția română, au fost Moldovan Radu Stelian (clasa a II-a, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 1, Carei), Gozner Alexandra (clasa a II-a, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr.3, Carei), Latiş Mălina Anamaria (clasa a III-a, Școala cu Clasele I-VIII, „Vasile Lucaciu”, Carei), Belbe Ruxandra (clasa a III-a, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 1, Carei), Todea Miruna (clasa a IV-a, Şcoala cu Clasele I-VIII “Vasile Lucaciu”, Carei) și Egli Cristian (clasa a IV-a, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 1, Carei).

În cadrul aceleiași secțiuni destinate claselor V-VI, eleva Ganea Alexandra (clasa a VI-a Școala cu clasele I-VIII, Nr. 1, Carei) a luat locul I.

La secțiunea pentru clasele VII-VIII, locul I a fost obținut de către Lăţa Ştefana din clasa a VII-a de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 1, Carei.

La secția maghiară de “Creații literare-eseuri”, Fátyol Krisztina (clasa a V-a, Școala cu Clasele I-VIII, Nr. 1, Carei) și Feczák Boglárka (clasa a IV-a, Școala de Arte și Meserii, Lazuri) au luat premiul I.

De asemenea, în cadrul concursului, copiii de la grădinițe și școli generale (clasele I-VIII) au participat la secțiunea “Creaţii artistice-desene”.

La secțiunea pentru grădinițe, cei mai buni copii au fost Varga Chris, Varga Janis, Baracsi Julia (Grădinița cu Program  Prelungit Nr.1, Carei) și Pósz Patricia (gradinita de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 1, Carei).

La secțiunea pentru elevii din clasele I-IV, Varga Barbara (clasa a III-a, Şcoala cu Clasele I-VIII “Vasile Lucaciu” Carei), HeringerAmanda (clasa a IV-a, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 1,Carei) și Lukács Carla (clasa a II-a, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 1, Carei) au obținut locul I.

La secțiunea pentru clasele V-VIII elevele Banyi Denissza (clasa a VI-a B) Crăciun Paula (clasa a VIII-a C) și Tóth Tamara (clasa a VIII-a B) de la Școala cu Clasele I-VIII, Nr. 1, Carei, s-au plasat pe primul loc.

Eleve ale clasei a VIII-a C de la Școala cu Clasele I-VIII, Nr 1, Carei s-au remarcat prin obținerea celor mai bune rezultate la secțiunea „Spot publicitar”. Acestea sunt: Achim Corina (premiu special), Todea Anca, Crăciun Paula și Dordea Diana. De asemenea, Achim Corina a obținut un premiu special și la secțiunea „Proiect de dezvoltare”.

redactia

comentarii

de LUKACS CARLA la 14 aprilie 2012 - 13:52

ACUM SUNT MARE SI MERSI!

de podoba mircea la 15 aprilie 2012 - 14:03

felicitari Carla !!!

Lasati un comentariu