O şansă în plus pentru cei care caută un loc de muncă

• publicat la: 6 iulie 2011
O şansă în plus pentru cei care caută un loc de muncă

În aceste zile, în sala mare de şedinţe a Primăriei Carei  este prezentă organizaţia ASSOC, prin experţii în consiliere şi orientare privind cariera,  Mureşan Brăduţ, Rugăşan Liviu,Udroiu Radu ,Izvor Ovidiu precum şi expertul social Karpinschi Csaba.

Asociaţia a mai fost prezentă şi în urmă cu o lună la Carei  unde colaborează foarte bine cu serviciul de asistenţă socială din cadrul Primăriei .Membrii asociaţiei au efectuat un studiu în zona noastră pentru a putea identifica care sunt meseriile cele mai solicitate în această perioadă sau  de ce unele persoane nu îşi găsesc un loc de muncă potrivit statutului lor.În urma studiului au fost recruţate 73 de persoane pentru care  se vor realiza cursuri de formare profesională.Cele mai solicitate meserii din zona Careiului sunt cele de bucătar,croitor,tâmplar,zidar şi agent de curăţenie.

Toate aceste date ne-au fost oferite de Liviu Rugăşan,expert în consiliere şi orientare privind cariera, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa serviciului de asistenţă socială , reprezentat în această acţiune de Paşca Dumitru.

ASSOC a remarcat implicarea şi buna colaborare cu acest serviciu, una dintre consecinţe fiind câştigarea întâietăţii la susţinerea  cursurilor de pregătire profesională în oraşul nostru.

În cursul zilei de ieri s-au prezentat un număr de 20 de persoane care doresc să participe la aceste cursuri.Menţionăm că  joi,7 iulie, reprezentanţii asociaţiei vor fi prezenţi în sala de şedinţe a Primăriei Carei în intervalul orar 9-11,00.

Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială – ASSOC este o organizaţie non-profit şi apolitică, funcţionează din 13.11.1995 şi are ca scop dezvoltarea durabilă şi îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru persoanele aflate în situaţie de marginalizare sau excluziune socială.

Beneficiarii acestor servicii sunt: tineri cu dizabilităţi, familiile şi rudele acestora,  tineri care au părăsit sistemul de protecţie a copilului, copii aflaţi în asistenţă maternală, vârstnici şi alte persoane aflate în nevoie.

redactia

comentarii

de adi la 16 iulie 2011 - 19:07

va spun eu cum gasiti loc de munca….
puteti sa va faceti ginerele primarului….
sau va adopta doamna demian

si sigur veti gasi un loc de munca caldut

de podoba mircea la 18 iulie 2011 - 11:31

foarte multa lume cauta un loc de munca,dar foarte putini sunt aceia care doresc sa si munceasca. Ne zbatem sa-i angajam si dupa o saptamana nu avem de unde sa-i luam( le este frica de munca)

Lasati un comentariu