real,- va dona 1% din volumul vânzărilor realizate în data de 25 Decembrie în scopuri caritabile, în toată ţara

• publicat la: 14 decembrie 2011
real,- va dona 1% din volumul vânzărilor realizate în data de 25 Decembrie în scopuri caritabile, în toată ţara

În luna Decembrie, magazinele real,- îşi vor întâmpina clienţii cu un program extins şi promoţii atractive, pentru a le oferi posibilitatea de a-şi efectua cumpărăturile în funcţie de programul lor. În plus, real,- va dona în scopuri caritabile 1% din volumul vânzărilor care se vor realiza în data de 25 Decembrie.

În perioada Sărbătorilor de Crăciun, între 15 şi 23 Decembrie, toate magazinele real,- din România vor fi deschise non-stop. Magazinele vor fi de asemenea deschise pe 25 Decembrie 2011 şi pe 1 Ianuarie 2012.

“1% din totalul vânzărilor care se vor realiza pe data de 25 Decembrie a.c. vor fi donate în scopuri caritabile, în fiecare oraş unde real,- are deschise magazine. Opţiunea în ceea ce priveşte destinaţia acestor fonduri le aparţine în totalitate angajaţilor noştri de la nivel local, ca parte a angajamentului nostru de a sprijini dezvoltarea comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea. Sperăm ca aceasta măsura, prin care îi implicăm pe angajaţii noştri, dându-le posibilitatea de a-şi aduce contribuţia la ajutorarea celor care au cea mai mare nevoie, va contribui la întărirea legăturilor cu comunitatea locală”, a declarat Michel Lamoot, Director General la real,- Hypermarket România.

Programul magazinelor real,în perioada Sărbătorilor de Iarnă va fi precum urmează:

15 – 23 Decembrie: NON STOP

24 Decembrie: magazinele se vor închide la ora 21:00

25 Decembrie: magazinele vor fi deschise între orele 15:00 si 22:00

26 -30 Decembrie: program normal de funcţionare

31 Decembrie: magazinele se vor închide la ora 20:00

1 Ianuarie 2012: magazinele vor fi deschise între orele 15:00 – 22:00

Începând cu data de 2 Ianuarie 2012, toate hipermarketurile real,– îşi vor relua programul normal de funcţionare

Lasati un comentariu