Partidul Popular Maghiar chestionează sătmărenii

• publicat la: 29 ianuarie 2012
Partidul Popular Maghiar chestionează sătmărenii

Vineri, la sediul Partidului Popular Maghiar Satu Mare de pe strada Vasile Lucaciu nr.18 a avut loc o conferinţă de presă susţinută de către presedintele Zsoltan Gnandt si vicepreşedintele Imola Csury.

Motivul principal al acestei conferinte a fost acela de a prezenta un chestionar prin prisma căruia PPM intenţionează să interogheze populaţia maghiară din Satu Mare cu privire la probleme precum reforma sănătăţii, corupţia, finanţele sau autonomia. Acţiunea stă sub sloganul „Să decidem impreună” si se desfăşoară in toată Transilvania iar pe baza răspunsurilor cetăţenilor maghiari, Partidul Popular Maghiar, isi propune să vină in intâmpinare, cu câteva schimbări radicale.

Pentru judetul Satu Mare s-au tipărit 35.000 de exemplare. Centralizarea răspunsurilor din chestionare se va realiza in maxim 3 luni de zile de la incheierea actiunii iar pe baza concluzilor, Partidul Popular Maghiar, declară că doreşte construirea unui partid modern. Conducerea sătmăreană a Partidului Popular Maghiar a mai declarat că toate partidele maghiare din ţară au ca si obiectiv obţinerea autonomiei insă nici unul nu face cu adevărat ceva.

Vicepresedintele PPM Satu Mare, Imola Csury, a declarat că la nivel naţional doar o treime din fondurile obtinute de UDMR sunt licitate, iar cu restul nu se ştie ce se intâmplă. Totuşi PPM Satu Mare nu exclude o colaborare cu UDMR la nivel local, in vederea alegerilor locale.

sursa tv1sm

comentarii

de JANCSI - PPM la 29 ianuarie 2012 - 19:51

Poate va raspunde si D-l,KOVACS de la UDMR Carei doamna ce se intimpla cu fndurile UDMR.Pai de ce nu-i intrebati ??? inainte de a face declaratii.

Lasati un comentariu