Bilete de tratament pentru pensionari

• publicat la: 15 martie 2012
Bilete de tratament pentru pensionari

Prima serie pentru biletele de tratament balnear pentru pensionari începe de luni, 19 martie. Staţiunile puse la dispoziţie de Casa Judeţeană de Pensii Satu Mare sunt Covasna, Buziaş, Moneasa, Bizuşa, 1 Mai, Amara şi Geoagiu Băi.

Pentru prima serie, biletele se acordă pe bază de punctaj, însă, pentru următoarele serii urmează să fie modificate criteriile pentru categoriile beneficiare de gratuităţi, printr-o ordonanţă de urgenţă, potrivit declaraţiilor directorului executiv al Casei de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabou.

In acest an vor fi disponibile 17 serii de bilete de tratament. Până în prezent au fost stabilite doar staţiunile de tratament balnear care se află în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice, respectiv 53.399 de locuri la nivel de ţară, urmând să se facă contractări şi cu alte staţiuni. Directoarea Casei Judetene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabou ne-a declarat faptul că speră că şi in acest an să reuşesască să soluţioneze cât mai multe cereri ale pensionarilor sătmăreni.

sursa  tv1sm

comentarii

de Leabu Ion la 16 aprilie 2015 - 20:01

Am depus cerere pt. 2 bilete tratament.CAND PRIMESC RASPUNS? TEL.0722702433

Lasati un comentariu