George Vulturescu a donat cărţi Bibliotecii

• publicat la: 23 iunie 2012
George Vulturescu a donat cărţi Bibliotecii

Poetul sătmărean George Vulturescu a donat un număr impreionant de cartii Bibliotecii Judetene Satu Mare pentru ca fiecare satmarean care nu are posibilitatea sa se ajute de ele sa isi imbogăţeasca cultura.

Evenimentul  cultural a avut loc in Sala Multimedia, începând cu orele 1100. Cu acest prilej colecţia Bibliotecii Judeţene s-a îmbogăţit cu un însemnat număr de volume de poezie, critică literară, cărţi de filosofie, scrisori şi publicaţii periodice. Peste opt sute de cărţi au în original dedicaţia scriitorilor pentru poetul sătmărean.

La evenimentul de vineri au fost prezenti conf. dr. prof. Alexandru Zotta, directorul Direcţiei de Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional a judeţului Satu Mare prof. dr. George Vulturescu, mai mulţi scriitori şi oameni de cultură sătmăreni. Invitată de onoare la această manifestare a fost Doina Popa, preşedinte al Asociaţiei Bibliotecarilor şi Biblotecilor Publice din România, întrucât dupa finalizarea evenimentului cultural a avut loc Conferinţa Judeţeană a Filialei ANBPR Satu Mare. La evenimente au participat toţi bibliotecarii publici din judeţ.

sursa tv1sm

comentarii

de Niet la 23 iunie 2012 - 21:50

Niet kultura…
cartile sint doar maculatura
bibliotecile umplutura…
Exista INTERNET ul….
Acolo carti d-le !
Elektronic books !

de plagiatus la 24 iunie 2012 - 10:31

Uluitor…
Fantastic…..
Ce donatie….
Cum de nu le-a vindut?
cui? europei falimentate de …..fanariotii Greci
Un troian (nu virus)
Feriti_va de Darul Grecului !

Lasati un comentariu