Întâlnirea Fanfarelor în Cămin

• publicat la: 13 august 2012
Întâlnirea Fanfarelor în Cămin

În fiecare an, în august se organizează festivalul Întâlnirea Fanfarelor în Cămin. Duminică, 12 august a avut loc a VII-a ediţie. Festivalul este un prilej deosebit pentru fanfarele din zonă de a se cunoaşte, de a cânta împreună. Participă fanfare din judeţ, dar şi din judeţele învecinate, din localităţile înfrăţite, de toate categoriile, fanfare de copii şi de adulţi, laolaltă, în uniformele lor specifice, multicolore.

Evenimentul este o tradiţie deja cu fanfare participante în mod regulat, care, în cadrul festivalului participă la defilarea, parada fanfarelor, concerte în aer liber şi alte evenimente organizate cu acest prilej.

Organizatorii evenimentului sunt DFD, AGROMEC K.F.T CĂMIN şi CONSILIUL JUDEŢEAN SATU MARE.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a participat la spectacolul deosebit oferit de tinerii sătmărenii, felicitându-i pentru efortul depus şi încurajându-i să continue pe drumul început luptând cu perseverenţă pentru scopul lor.

Fanfara din Cămin este cea mai veche fanfară din judeţ, iar în urmă cu doi ani şi-a celebrat centenarul. Fanfara locală participă la concursuri şi festivaluri în ţară şi peste hotare, fiind premiată de mai multe ori.

Lasati un comentariu