Acţiuni ale Poliţiei

• publicat la: 20 septembrie 2012
Acţiuni ale Poliţiei

Polițiștii Secției 6 Politie Rurala Tășnad  l-au identificat pe V. FRANCISC , de 49 ani, din  Pir, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Carei , având de executat o pedeapsa de 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de incest.

Susnumitul a fost depus in arestul IPJ Satu Mare.

In data de 19.09.2012 lucrătorii Sectiei 2 Poliție Rurală Livada l-au identificat pe  K. Alexandru, de 21 ani din Orasu Nou, care în noaptea de 12/13.06.2012 a pătruns într-un magazin din Turulung de unde a furat mai multe bunuri.

In cauza se efectueaza cercetari cu autorul in stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ieri, 19.09 .a.c,  B. Andrei, de 25 ani, din  Lucăceni, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea autoturismul marca SMART, proprietate personală, pe D.N 19, in localitatea Doba, având  permisul de conducere  suspendat din data de 10.08.2012.         Susnumitul este cercetat in stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat” fapta prevăzută  şi pedepsită de art. 86 alin.2 din O.U.G. 195 / 2002 republicată.

In cadrul acțiunilor desfășurate de către polițiștii Sectiei de Politie, Nr. 8 Gherța Mică, pe linie de contrabandă cu țigări , a fost identificată  numita G. SIMONA, de 22 ani, domiciliată în Tarna Mare,  de la care au fost ridicate un numar de 71 pachete cu tigări , de proveniență Ucraina, (1.420 fire), in valoare de 7.100 lei.

Celei   in cauza i s-a  intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  48  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.570 lei.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 209  sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.455lei.

comunicat IJP

Lasati un comentariu