Deţinere ilegală de armă

• publicat la: 5 octombrie 2012
Deţinere ilegală de armă

In  data de 03.10.2012, orele 22.00, lucrătorii din cadrul Serviciului Arme Explozivi  și Substanțe Periculoase, au fost sesizati  despre faptul că într-o  locuința din Satu Mare, a fost găsit un pistol.

La faţa locului s-a  constatat faptul că numitul C. Zsolt, de 42 ani, din Satu Mare, deține  ilegal o armă cu aer comprimat.

Susnumitul este cercetat  sub aspectul săvârşirii  infracţiunii  de deţinere ilegală de armă neletală supusă autorizării.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au fost identificați  K. Stefan, de 29 de ani, si G. Karoly, de 27 de ani, ambii din municipiul Satu Mare, care  au sustras un numar de 8 grinzi metalice de la Cantina Mondiala, unde  se efectueaza diferite lucrări de demolare, cauzând un prejudiciu de 1000 lei.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetarile continuă în vederea stabilirii intregii activități infractionale.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  40 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.000 lei.

comunicat IJP

Lasati un comentariu