Evenimente rutiere grave

• publicat la: 28 octombrie 2012
Evenimente rutiere grave

În perioada 26-28 octombrie  2012, pe raza județului  au avut loc trei evenimente rutiere grave în urma cărora o persoană a decedat și două au fost rănite grav .

Primul eveniment rutier a avut loc în data de 26.10.2012, între localitățile Iojib și Apa, în jurul orei 11,15 . Victima a fost  Vasile U., de  de 42 ani, din Seini,  care conducea regulamentar un auto marca VW  în timp ce  un autotractor marca Scania la volanul căruia se afla Sorin O., de 44 ani a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul maramureșanului. În urma impactului deosebit de puternic bărbatul de 42 ani a decedat.

În data de 27.10.2012, ora 06,04, pe strada Careiului din municipiul Satu Mare a avut loc un alt eveniment grav. În acest caz victima a fost biciclistul Laszlo P.,  de 57 ani care nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj spre stânga, intrând în coliziune cu un auto marca Audi  condus regulamentar de Adrian G, de 27 ani. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare. Totodată, biciclistului și conducătorului auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tot în data de 27.10.2012, la scurt timp la producerea acestui eveniment, respectiv la ora 8,40, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a avut loc o altă coliziune  în urma căreia  un bărbat de 41 ani a fost rănit grav. Nicolae T., de 41 ani, din județul Prahova conducea un autotractor marca Mercedes  și pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare a intrat în coliziune  cu un auto marca Fiat condus de tânăra Melinda S., de 20 ani , din Satu Mare, care la rândul ei a virat spre stânga fără să se asigure corespunzător. În urma coliziunii conducătorul autotractorului a fost rănit grav și a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare. De asemenea, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Andrid/Bărbat tăiat cu o sabie la un bar din localitatea Dindești

Evenimentul a avut loc la data de 26.10.2012, în jurul orei 20,30 când Romulus B, de 38 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat scandal la un bar din localitatea Dindești. Pentru a  calma  scandalagiul a intervenit  un localnic  Alexandru V., de 45 ani,  dar acesta a fost tăiat  la mâna stângă și bărbie cu o sabie . Cercetările în cauză continuă  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și portul fără drept de arme albe, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei se va face încadrarea juridică a faptei.

Negrești Oaș/Incediu la Asociația Spotivă Oașul

Evenimentul a fost sesizat la data de 28.10.2012, ora 03,30 prin SNUAU 112.  La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care, după lichidarea incendiului, au identificat în interiorul gheretei cadavrul lui Gheorghe T. de 50 ani, din Seini,  persoană fără adăpost, decedat prin asfixiere cu monoxid de carbon.  Totodată în interiorul gheretei au fost găsite resturi dintr-un aparat de încălzit și  resturi din articole de îmbrăcăminte . Cadavrul nu prezenta urme de violență și nu există suspiciuni de omor.  Ca urmare a incendiului produs nu au fost puse în pericol imobilele învecinate.

comunicat IJP

Lasati un comentariu