După Antonescu şi Ponta,liderul UDMR Kelemen Hunor vizitează Careiul

• publicat la: 5 noiembrie 2012
După Antonescu şi Ponta,liderul UDMR Kelemen Hunor vizitează Careiul

Mâine 6 octombrie 2012,preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, se va afla pentru câteva ore în Carei după ce in prealabil va asista la  lansarea candidatilor UDMR Satu Mare pentru alegerile parlamentare,eveniment ce va avea loc la hotelul Astoria din municipiul reşedinţă de judeţ.

La Carei,se preconizează o delegaţie de peste 200 de persoane care vor sosi in jurul orei 15,00 urmând ca la Castel să aibă loc o dezbatere pe teme electorale.Potrivit unor surse,oaspeţii vor servi o masă  la Cantina de Ajutor Social  a oraşului,proaspăt renovată ,a cărei inaugurare oficială va avea loc pe data de 9 noiembrie.

redacţia

comentarii

de lica la 6 noiembrie 2012 - 11:59

acuma vine ca e campanie sau aduce ceva investitori ca nici ungurii din carei nu o duc mai bine ca romanii si nici manifestari extremiste ca marsul cu faclii de ziua mortilor nu tine de loc de munca si salarii bune.
la noi au pus si sarma in cimitir sa desparta mortii romani de unguri da la cluj au luat tot cimitiru de parca asta ar fi motoru de crestere economica pentru unguri.

de gizike la 6 noiembrie 2012 - 13:12

o sa mearga si la teatru ca tot e firma tulipanilor cea care face lucrarle si apoi o sa manance bine ca nu degeaba au trebuit sa sduca fiecare primar cel putin 10 oameni sa umple sala

de emil la 6 noiembrie 2012 - 14:21

acolo e combustibilul, in cimitir! are horthy destul sa le dea!

Lasati un comentariu