Din 3 aprilie,Universitaria-Liceeum-Edu Kids

• publicat la: 2 aprilie 2013
Din 3 aprilie,Universitaria-Liceeum-Edu Kids

EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj in colaborare cu Consiliul Judetean Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, Biblioteca Judeteană “Octavian Goga” Cluj organizeaza in perioada 3-4 aprilie 2013:

UNIVERSITARIA – Târg de Servicii Academice

LICEEUM – Expozitia oportunităţilor de invăţământ liceal si profesional

EDU KIDS – Salon dedicat institutiilor de educatie preşcolară si şcolară

 

 

De ce este important să participi la acest eveniment:

Vei beneficia de consultanţă educatională gratuită pentru aplicarea si admiterea la universităţi din Cluj-Napoca

Discutii individuale cu reprezentantii universităţilor clujene Informatii NOI despre burse si solutii financiare pentru 2013

 

Ce este NOU la târgul UNIVERSITARIA

Conditii admitere pentru anul scolar 2013- 2014

Programe de licenta si master

Taxe de scolarizare

Programe educationale pentru francofoni: pentru prima data la Universitaria, vom oferi informatii pentru cei interesati sa studieze in Franta.

 

Ce altceva găsesti la UNIVERSITARIA

Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca

Studentii de la Universitatea de Arta si Design isi prezinta creatiile intr-o parada de moda – care da o pata de culoare manifestarii.

StudCard

StudCard este un proiect studentesc al Consortiului Studentilor din Romania (CSR), lansat in premiera nationala la Cluj-Napoca in aprilie 2006. Din mai 2008, StudCard a intrat si in centrul universitar Targu-Mures. Peste 150.000 de studenti au beneficiat de reducerile oferite de StudCard.

Anul 2012 a adus schimbari majore ale proiectului, luând nastere STUDCARD JUNIOR – cel mai bun card-legitimatie pentru toti liceenii din Cluj-Napoca. De la inceputul lunii octombrie si pana astăzi, peste 1.000 de liceeni din Cluj se bucura deja de toate avantajele oferite de StudCard Junior. Pe langa cardul-legitimatie elevii beneficiază si de un pachet de vouchere care ofera reduceri si  gratuitati la agentii  economici din Cluj-Napoca, realizând o economie de până la 2.000 de RON.

Vino Miercuri si Joi, pe 3 şi 4 Aprilie la Expo Transilvania din Cluj-Napoca !

Lasati un comentariu