Lansare de carte la Caravana Culturii Sătmărene

• publicat la: 19 iunie 2013
Lansare de carte la Caravana Culturii Sătmărene

In cadrul Caravanei Culturii Sătmărene,va avea loc  lansarea cărții Arta de atrăi cu eleganță, semnată de autoarea Oana Mîndruț, eveniment ce se va derula cu începere de la orele 15,00, în Sala Multimedia de la Biblioteca Judeteana.

“Această carte am scris-o din dorința mea irepresibilă de bine și de frumos și din fascinația pe care am resimțit-o întotdeauna pentru oamenii care și-au făcut din eleganță un mod de a trăi. Deși nu am pretenția de a fi epuizat un subiect atât de vast, am intitulat-o “Arta de atrăi cu eleganță”  deoarece subiectul cărții nu tratează doar “bunele maniere”. Cei care vor citi această carte vor găsi între coperțile ei informații de cultură generală care îi vor scoate la liman din multe situații în care îi va pune viața., a declarat autoarea Oana Mândruț.

Una din cele mai nobile misiuni pe care le are Biblioteca Județeană Satu Mare este aceea de a promova autorii locali sau pe cei care își au geneza pe tărâmurile Sătmarului. Mărturie stă deja-consacratul eveniment “Anul editorial sătmărean” dar și numeroasele lansări de carte organizate sub auspiciile instituției noastre și cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare. Destinul a făcut ca Oana Mândruț să activeze pe tărâm profesional în Cluj-Napoca, însă nu am uitat faptul că ea s-a născut la Satu Mare și că aici și-a desăvârșit studiile liceale, fiind  încă de atunci o prezență activă și permanentă în spațiul bibliotecii., a mai declarat Angela Câmpian.

Cartea va fi prezentată de către gazetarul și publicistul Voicu D. Rusu, în prezența invitaților, a familiei și a prietenilor autoarei dar și a celor care au afinități cu subiectele dezbătute în carte.

Oana Mîndruț este absolventă a Facultății de Științe Politice și Administrație Publică, secția Jurnalistică și a Facultății de Studii Europene, ambele din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca.

A activat ca jurnalist atât în presa scrisă cât și în radio și televiziune.În prezent este expert în comunicare și formator pentru cursuri în domeniul comunicării, relațiilor publice și dezvoltării personale.

Mai are în pregătire alte două cărți: “Comunicarea de la A la Z” și “Lumea bună” – o carte de interviuri cu urmașii familiilor boierești, a domnitorilor români și ai personalităților culturale românești din secolul trecut.

Lasati un comentariu