Oportunităţile de afaceri sunt infinite în România

• publicat la: 19 iunie 2013
Oportunităţile de afaceri sunt infinite în România

Oportunităţile de afaceri sunt infinite în România, o societate încă tânără, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Anca Vlad, preşedinte al Fildas Group.

,Pe lângă fondurile destinate start-up-urilor, oportunităţile de afaceri ale tinerilor antreprenori vin în special din domeniul IT. Capacităţile româneşti de IT trebuie exploatate pentru că pot genera afaceri profitabile în România. Orice tânăr întreprinzător trebuie să plece la drum optimist, fără a avea în minte că va ajunge, la un moment dat, la faliment’, a precizat Anca Vlad, prezentă la dezbaterea „Dincolo de primul milion”, organizată de Forbes România.

Seminarul „Primul milion” şi-a propus să aducă în dezbaterea tinerilor antreprenori români o serie de exemple de succes din mediul de afaceri românesc. În context, oamenii de afaceri au vorbit deschis despre cum au făcut primul milion, despre reuşite şi eşecuri, despre lecţiile învăţate, dar mai ales despre viitorul antreprenoriatului în România.

Principalele atuuri ale unui tânăr antreprenor în România de astăzi sunt, în opinia oamenilor cu business-uri de succes, curajul, cultura, perseverenţa şi determinarea, abilitatea de a lucra cu oamenii şi de a-i motiva, creativitatea în abordarea momentelor de criză şi încredere în puterea de a le depăşi…..incomemagazine.ro

Lasati un comentariu