Campania de prevenire a furturilor din locuinţe a ajuns la CAREI

• publicat la: 30 iulie 2013
Campania de prevenire a furturilor din locuinţe a ajuns la CAREI

In cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuinţe derulată de Poliţia Română în această perioadă, poliţiştii sătmăreni continuă organizarea de acţiuni preventive,in colaborare cu colegii lor din municipiul Carei. O astfel de acţiune a avut loc marti,30 iulie 2013, în municipiul Carei,in parcul central.Datorită vremii nefavorabile,strandul din localitate nu a  mai fost inclus in traseul actiunii de astăzi.

Poliţiştii din cadrul formaţiunilor de prevenire şi de proximitate au discutat cu cetăţenii despre furturile din locuinţe, măsurile de protecţie ce trebuie luate în general, dar şi măsurile suplimentare ce se impun a fi luate în cazul absenţei de acasă pentru mai multe zile. Anumite comportamente pe care cetăţenii le adoptă cu precădere în sezonul estival cum sunt lăsarea geamurilor deschise nesupravegheate, chiar şi pe perioada nopţii, sau plecarea în concedii fără a lăsa casa în grija unei persoane de încredere, favorizează creşterea numărului de furturi din locuinţe în această perioadă. 

Poliţiştii au distribuit cu această ocazie  broşuri informative realizate în cadrul campaniei, broşuri care conţin recomandări specifice tipului de locuinţă, la bloc sau la casă, precum şi informaţii privind posibilitatea înscrierii la un concurs prin care partenerii din această campanie, Groupama S.A., oferă ca premii asigurări de locuinţe cu extraacoperiri.Careienii au fost interesati de sfaturile si recomandarile oferite,acceptand cu interes pliantele.

redactia

comentarii

de Arik Weinberger la 9 august 2013 - 16:55

domnilor politisti, in loc sa distribuiti brosuri informative, si de a organiza concursuri, efectuati patrule pe strazile orasului pe jos sau cu masina, si veti vedea ca n-o sa se fure firele de telefon de pe stalpi in fiecare an, dar seriful Radu Chis afirma sus si tare ca politia locala nu are masini de patrulare destule…..apropo, se poate patrula si cu masina particulara, avand ocazia sa fie mascat in civil, si sa nu atraga atentia hotilor….

de Prietenul la 10 august 2013 - 07:12

Bine ca a avut seriful masina de serviciu la dispozitie pt naveta la Tasnad si pentru a colecta taxele de protectie….

de matrozu la 10 august 2013 - 09:31

pai in tara hotilor
si a borfasilor
umblam cu pliante nu cu pistolu
sa nu i speriem pe hoti si pe talhari…
eu voi lupta impotriva sistemului ticalosit
haa haa haa haa…..

Lasati un comentariu