Poliţia informează….

• publicat la: 12 septembrie 2013
Poliţia informează….

 

În data de 12.09.2013, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare în colaborare cu cei ai Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Satu Mare, au organizat şi participat la o acţiune privind respectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. În cadrul acestei activităţi au fost aplicate un număr de 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2880 lei.

În data de 11.09.2013, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 183 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.025 lei. Printre cei sancţionaţi se numără 8 pietoni, 16 biciclişti, 8 căruţaşi, 47 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 34 care nu au folosit centura de siguranţă, 13 care nu aveau documentele asupra lor, 15 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 4 pentru opriri sau staţionări în zone interzise.

Lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Pir au fost sesizaţi în data de 09.09.2013 de către Estera G. de 64 de ani, despre faptul că în perioada aprilie 2013 – 09.09.2013, persoane necunoscute, folosind chei potrivite, au pătruns în pivniţa situaţtă vis – a – vis de locuinţă, de unde au sustras aproximativ 200 de litri de vin, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 400 lei. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat suspecţii principali, aceştia fiind Bela B. de 46 de ani, Arpad B. de 36 de ani T.B. de 16 ani. Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare l-au identificat şi prins pe numitul Csaba S. de 19 ani, care poseda mandat de arestare preventivă  emis de Judecătoria Satu Mare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt. Tânărul a fost depus în Centrul de  Reţinere şi Arest Preventiv  al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.             

În data de 11.09.2013, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Vetiş au fost sesizaţi  de către Zsombor N. din Satu Mare, despre faptul că în perioada mai – septembrie 2013, Gabriel F. de 36 de ani şi Robert R. de 28 de ani, angajaţi ai unei societăţi comerciale specializate în confecţionarea de canapele, au sustras  mai multe componente, respectiv stofe, bureţi şi alte materiale, în vederea producerii şi comercializării de canapele, în scop personal. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, în data de 11.09.2013,  lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 18.150 de lei.

 

                                   

Lasati un comentariu