Altercaţie cu taximetrişti din Carei

• publicat la: 22 ianuarie 2014
Altercaţie cu taximetrişti din Carei

               In jurul orei 15.00  , poliţiştii careieni au fost sesizaţi despre faptul că pe o stradă din municipiul Carei  are loc o altercaţie între mai multe persoane.S-a deplasat de urgenţă la faţa locului patrula formată din poliţişti şi jandarmi   găsind  6 persoane de sex masculin care s-au manifestat violent unii faţă de ceilalţi aplicându-şi reciproc mai multe lovituri .  In urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că 3 dintre aceştia sunt taximetrişti la o societate de profil  din Carei , iar ceilalţi 3 au fost clienţii unuia dintre taximetrişti .Altercaţia s- a produs pe fondul unei neînţelegeri privind costul şi plata unei curse cu taxi-ul .

      Poliţiştii contiună cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs altercaţia, în funcţie de rezultatele medico –legale   se va face încadrarea juridică a faptei.

                      Acţiuni pe linie rutieră    

           Poliţiştii rutieri  acţionează permanent în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere . In cadrul activităţilor desfăşurate marţi au fost sancţionaţi contravenţional 140 de participanţi la trafic. 45 de biciclişti au încălcat normele rutiere, de asemenea s-au aplicat amenzi pentru  nerespectarea regimului legal de viteză, defecţiuni tehnice ale autovehiculelor , necuplarea centurii de siguranţă.

comentarii

de vito la 22 ianuarie 2014 - 13:46

Putem afla cumva numele firmei de taxi?

Lasati un comentariu