Handbalistul Alexandru Dedu susţine centrele de juniori

• publicat la: 22 ianuarie 2014
Handbalistul  Alexandru Dedu susţine centrele de juniori

Prefectul Eugeniu Avram şi subprefectul Cristian Sasu au primit azi vizita fostului mare handbalist Alexandru Dedu care se află într-o campanie de promovare a handbalului în mai multe judeţe ale ţării. Totodată, cunoscutul handbalist se află şi într-o campanie de promovare a sa, anunţându-şi candidatura la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, alegerile pentru această funcţie fiind programate să aibă loc în data de 27 ianuarie.

            Printre proiectele prezentate conducerii Instituţiei Prefectului se numără crearea de centre zonale, nepermanente, în care juniorii susceptibili de a face mare performanţă, pot fi monitorizaţi şi antrenaţi. Fostul handbalist Alexandru Dedu a subliniat că este nevoie de sprijinul autorităţilor locale în finanţarea acestor centre în fiecare euroregiune.

Alături de conducerea Instituţiei Prefectului, la întâlnire a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef. Cu toţii au ţinut să-l felicite pentru iniţiativa de a revigora sportul în rândul copiilor, promiţându-i susţinere în proiectele în care este inclus judeţul Satu Mare şi, nu în ultimul rând, i-au urat succes la alegerile care se vor desfăşura săptămâna viitoare.

comentarii

de podoba mircea la 23 ianuarie 2014 - 11:26

Frumoasa initiativa a d-lui Alexandru Dedu,dar ptr a ajunge la infiintarea de centre zonale,ne impiedicam in mentinerea echipelor pe care la avem pe plan local sau judetean(din punct de vedere financiar ).Si d-ul Cristian Gatu cu d-ul Stefan Birtalan au propus infiintarea unei divizii B,cu ajutorul autoritatilor locale,dar ……….pauza!!!

Lasati un comentariu