Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României vine şi la Carei

• publicat la: 4 aprilie 2014
Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României vine şi la Carei

Consiliul Judeţean Satu Mare anunţă vizita in judeţ a tânărului  Principe Nicolae, primul nepot al Regelui, băiatul Principesei Elena,cea de a doua fată a cuplului  regal.

Inaltul oaspete se va afla in mijlocul sătmărenilor în perioada 7-10 aprilie şi va vizita cele mai importante obiective din judeţ.Luni 7 aprilie ,de la ora 14,00,va efectua o vizita la Colegiul Naţional Doamna Stanca Satu Mare,urmând ca seara,de la ora 18,30 să asiste la un Concert la Filarmonica „Dinu Lipatti” Satu Mare,sustinutde Trio Consonantia.

Vor fi prezentate Sonata op. 5 Re minor, părțile Largo, Allegro și Presto și Concerto în Si bemol major, părțile Allegro, Andante și Presto,de Francesco Veracini.

Cea de-a doua zi va fi rezervată vizitării municipiului Carei(h15,00)  şi împrejurimilor(Căpleni ,h16,30 şi Ianculeşti,h17,30)  iar miercuri,9 aprilie, Principele Nicolae se va afla la Negreşti Oaş,la Muzeul Ţării Oaşului.

  Joi, 10 aprilie 2014,programul va începe de la ora 11,00,cu o întâlnire cu mediul de afaceri, la sala etaj I,Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare.

 redacţia

comentarii

de daculcareian la 7 aprilie 2014 - 17:58

e bine ca deja iredentistii declarati pana acum se rusineaya de numele si de originea lor. e un pas inaite!
la satumare alteta sa regala a facut conversatie numai in limba romana!
daca tot iti pasa de constitutie ia sa va declarati si voi partid politic cum fac toti ceilalti numai udmr nu dar cand e la impartit banii da repede fuguta sa intinda mana la guvernul romaniei pe care mereu il critica!

de curios la 7 aprilie 2014 - 22:26

da cu secuii astia care e scoru?
au avut ceva rege sau ceva conducator inafara de gheorghe doja? parca si pe ala tot ungurii l-au tras pe roata

Lasati un comentariu