Poliţia ne informează…

• publicat la: 18 iunie 2014
Poliţia ne informează…

Poliţiştii Biroului Politiei Rutier Carei l-au identificat în trafic pe  C. IOAN, de 50 ani, din Berveni, în timp ce conducea un moped,  în mun. Carei, având  o alcoolemie de 0,87 Mg./L alcool in aerul expirat.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

În  data de 17 iunie a.c. la orele 09:00 poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Turț au fost sesizați prin Serviciul Apeluri  de Urgență 112,  de către  un bărbat de 47 ani, din Turț, despre faptul că tatăl său a căzut la pământ și a fost călcat de o căruță trasă de un cal, condusă de B. Ioan, de 66 ani din localitate. Victima, un bărbat de 71 ani din localitatea Turţ a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Căruţaşului i s-a fost întocmit  dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală.

Ieri, 17 iunie a.c., în afara localităţii Livada, T. SORIN de 37 de ani, din Baia Mare, conducând autoturismul marca Opel, pe fondul oboselii la volan a intrat in coliziune laterală cu un tractor, care circula din sens opus  condus de un bărbat  de 59 de ani, din Iojib, după care autoturismul a intrat în şantul din partea dreaptă a directiei de mers. In urma accidentului a rezultat rănirea uşoară  a unui tânăr de 22 ani din mun. Arad, pasager inautoturism.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost depistat în trafic de către poliţişti D. Cosmin Gabriel de 43 ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism marca Ford, pe podul care face legatura intre str. Fabricii si Calea Odoreului din mun. Satu Mare, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 16.01.2014.Susnumitului i s-a întocmit dosar penal.

De asemenea, C.  Toader din Satu Mare,  a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un auto marca Dacia, pe bld. Vasile Lucaciu din mun. Satu Mare, având o concentraţie alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  96  sancţiuni contravenţionale în valoare  de  6.825  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat   59  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de   17.500   lei

Lasati un comentariu