Putin merge în Ungaria

• publicat la: 21 ianuarie 2015
Putin merge în Ungaria

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, va face o vizită de lucru în Ungaria la 17 februarie, a anunțat miercuri ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, potrivit MTI.

Putin va avea întrevederi cu premierul ungar Viktor Orban, iar printre subiectele abordate se vor afla relaţiile bilaterale politice şi economice, securitatea energetică şi conflictul armat din Ucraina, conform oficialului citat.

Inițial în presa ungară s-a vehiculat că vizita oficială a lui Putin ar putea avea loc în martie.

Ultima vizită a lui Putin la Budapesta a avut loc în 2006. Ulterior, Viktor Orban s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Kremlin în noiembrie 2010 şi februarie 2013.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de gyuri la 21 ianuarie 2015 - 20:40

mie place toate manelele romanesti ca noi nu avem ase frunoase cantecele si mai ales guta cand spune de fricosii care fug de la batalie cand trebuie sa apere cetatea lor…la noi acasa numai manele punem ca sa uitam de rusinea de la mohacs cand au venit strainii sa ne apere cetatea.

de ionut la 21 ianuarie 2015 - 21:01

sefu ungurilor din carei e cel mai mare datornic si cersetor care sta pe ujnde apuca ca nu are nici casa nici masina si fura de la careieni ca sa faca la copii apartamente si fabricute de mobilier in care lucra cu oameni la negru. felicitari pentru astfel de exemplare si ne bucuram ca noi romanii nu avem asemenea lepre printre noi la carei!

Lasati un comentariu