Post vacant de expert la Casa Județeană de Pensii Satu Mare

• publicat la: 27 March 2015
Post vacant de expert la Casa Județeană de Pensii Satu Mare

 

Casa Județeană de Pensii Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de expert, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 mai 2015: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județene de Pensii Satu Mare din Satu Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 4-6, Județul Satu Mare, telefon 0261/706.829

Au mai rămas 7 zile până mai puteţi depune dosare de înscriere pentru posturile de director executiv al Direcţiei Publice de Asistenţă Socială si de  consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului buget, contabilitate sau  inspector clasa I, grad profesional debutant în cadrul Biroului de asistenţă socială.

redactia

Lasati un comentariu