Gest ruşinos al primei jucătoare de tenis a Canadei

• publicat la: 18 aprilie 2015
Gest ruşinos al primei jucătoare de tenis a Canadei

Eugenie Bouchard riscă să fie pedepsită de Federaţia Internaţională de Tenis pentru gestul ruşinos pe care l-a făcut la adresa Alexandrei Dulgheru, la ceremonia in care s-a stabilit programul meciurilor Canada – România, din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup.

Potrivit informaţiilor obtinute de Ziare.com, jucătoarea din Canada riscă o amendă  în valoare de 10 mii de dolari pentru că a refuzat să o salute pe Alexandra Dulgheru.

Conform regulamentului de desfăşurare a meciurilor din Fed Cup, jucătoarele sunt obligate să aibă un „comportament sportiv şi decent” la adresa adversarelor.

Din informatiile Ziare.com, observatorul special trimis de Fed Cup la Montreal   ar trebui să realizeze un raport suplimentar, pe care trebuie sa-l trimită  către Federatia Internationala, iar apoi se va decide sancţiunea jucătoarei din Canada.

Meciul dintre Canada si România, din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup, este precedat de un scandal urias, in urma unui gest ruşinos comis de Eugenie Bouchard la ceremonia în care s-a stabilit programul.

Cea mai valoroasă jucătoare a Canadei a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru la finalul ceremoniei, spre stupoarea celor prezenti, mentionează ziare.com.

Organizatorii le-au cerut jucătoarelor să dea mana, românca s-a conformat, dar Bouchard a refuzat.

comentarii

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2015 - 15:15

Bunul simț, buna creștere nu se dobândește pe terenurile de tenis ci numai in cei „7 ani de acasă”.

Nici măcar dacă persoana respectivă se numește Eugenie „Genie” Bouchard (born February 25, 1994) (is a Canadian professional tennis player currently ranked world No. 7. At the 2014 Wimbledon Championships, Bouchard became the first Canadian to reach the finals of a Grand Slam in singles, finishing runner-up to Petra Kvitová. She also reached the semifinals of the 2014 Australian Open[4] and 2014 French Open, and won the 2012 Wimbledon girls’ title. Following the end of the 2013 WTA Tour, she was named WTA Newcomer of the Year. The next year, Bouchard received the WTA Most Improved Player award for the 2014 season.), dacă este tãnără, frumoasă, foarte talentată și dacă a câștigat deia premii de peste 4 milioane de $ din tenis.

Nici măcar cu 4 milioane de $ nu poți cumpăra „bună creștere și bun simț” dacă părinții tăi n-au reușit să te învețe aceste lucruri extrem de simple atunci când erai mic copll.

De altfel, „Genie” Buchard se pare că nu este la primul astfel de gest. Se pare că recidivează.. Nu o spun eu, o spun concetățenii ei, jurnaliștii sportivi canadieni.

https://ca.sports.yahoo.com/blogs/eh-game/once-again–canada-s-eugenie-bouchard-takes-a-pass-on-the-traditional-fed-cup-handshake-222957132.html

Chestia asta s-ar putea să rezulte si dintr-o carență de caracter. Este,pur și simplu muot prea încrezută, prea cu nasul pe sus. Poate că cineva va mai trebui să îi taie, cândva, din el. Eu pot spera doar ca acest lucru îl va face cândva, Simona Halep.

de Horia Mărieș la 19 aprilie 2015 - 02:58

Alexandra Dulgheru i-a administrat un sec 2-0 (6-4,6-4) Eugeniei Buchard.

Ca să n-avem alte vorbe.

https://ph.celebrity.yahoo.com/photos/photo-of-the-day-slideshow-slideshow/romanias-alexandra-dulgheru-salutes-fans-beating-canadas-eugenie-photo-233444708.html

Lasati un comentariu