Marţea neagră în judeţ

• publicat la: 8 aprilie 2015
Marţea neagră în judeţ

Ziua de marţi, 7 aprilie 2015,a început cu tragicul accident din Carei, unde tânărul pompier   Cătălin  Junjan,de 33 de ani şi-a pierdut viaţa. Tot ieri,  în jurul orei 16:45, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier între localităţile Supuru de Sus şi Supuru de Jos.

În accident au fost implicate două autoturisme, într-unul din ele, aflându-se o persoană încarcerată.

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că o femeie , în vârstă de 63 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes , care era condus regulamentar din sens opus de către Zoltan S.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a ambilor conducători auto şi a unei tinere, în vârstă de 26 de ani, pasageră în autoturismul marca Mercedes.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Tăşnad cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă tip S.M.U.R.D. şi o ambulanţă din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Tăşnad).

Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit prin executarea manevrelor de descarcerare şi acordarea primului ajutor medical victimelor, urmând a fi transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Marţi,7 aprilie, la orele  12.40, poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Turţ  a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că Cristian P., a condus autoutilitara marca Dacia pe strada Călineţe din localitatea şi a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Mercedes condus  regulamentar de David Maria.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la Spitalul Judeţean  Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Lasati un comentariu