Agresiune pe strada Ignişului

• publicat la: 21 august 2015
Agresiune pe strada Ignişului

La data de 20 august a.c., ora 09.15, poliţiştii din Păuleşti, au fost sesizaţi de către Florina G. despre faptul că la data de 15.08.2015, ora 00.30 ar fi fost agresată fizic, prezentând un certificat medico-legal

Din verificările efectuate s-a stabilit că sâmbătă noaptea, pe fondul unor neînţelegeri, soţul acesteia i-ar fi aplicat lovituri la nivelul corpului.

Conform certificatului medico-legal prezentat victima necesită pentru vindecare, 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Ieri seară, poliţiştii careieni, au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Ignişului, din municipiul Carei, o persoană ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că  între doi bărbaţi, pentru unor neînţelegeri şi a  consumului de alcool a intervenit un conflict spontan în timpul căruia Gheorghe T. i-ar fi aplicat lui Alexandru K. o lovitură cu palma, la nivelul feţei.

În acest caz nu a fost necesară intervenţia personalului medical.

Joi, la ora 22.00, Gyula L. a sesizat poliţiştilor sătmăreni, faptul că la ora 18.40, ar fi fost agresat, de către o persoană de sex masculin.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Independenţei, din municipiul Satu Mare, reclamantului i-au fost aplicate lovituri repetate, la nivelul corpului, de către Sandor J. În timpul incidentului partea vătămată ar fi căzut la pământ, fapt care ar fi dus la distrugerea telefonului mobil, pe care bărbatul îl avea în buzunar. Prejudiciul cauzat  a fost  de 150 lei.

Incidentul s-ar fi produs pe fondul unei stări conflictuale mai vechi.  Nici în acest caz nu a fost necesară, întervenţia personalului medical.

În situaţiile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub apsectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în ultimul caz şi pentru distrugere din culpă.

Lasati un comentariu