Raportul Poliţiei Locale Carei pe luna august

• publicat la: 3 septembrie 2015
Raportul Poliţiei Locale Carei pe luna august

In cursul lunii August cei 12  agenţi locali care au efectuat serviciul de ordine si liniste publică şi circulaţie rutieră în mun.Carei au luat măsuri contravenţionale împotriva a 78 persoane pentru nerespectarea legislaţiilor în vigoare.

Valoarea acestor amenzi, este de 10.855 lei. Menţionăm că din cele 78 de procese verbale de contravenţie 20 de  procese au fost cu avertismente. De asemenea în această perioadă, între orele 19—07  am asigurat  paza la Centrul Social amplasat pe str.Progresului.

In perioada analizată s-a răspuns la un număr de 41 sesizări adresate instituţiei de către cetăţeni prin telefon, precum şi în scris. Aceste sesizări au făcut referire la tulburarea ordinii şi linistii publice, depozitări de materiale de construcţie, deseuri menajere, maşini abandonate, deţinerea de animale peste cele ce este aprobat in HCL.

Serviciul de patrulare s-a efectuat pe toate sectoarele municipiului în cele trei schimburi în functie de necesitaţi, şi posibilităţi pentru asigurarea linistii şi ordinii publice.

Sancţiunile au fost aplicate la următoarele acte normative;

-HCL.nr.28/94 modificat şi complectat prin HCL.nr.85/2007 privind sancţionarea unor contravenţii în domeniul edilitar-gospodăresc, a ordinii, curăţeniei şi igieniei publice în mun.CAREI;

           -45 procese verbale de contravenţie, în valoare totală de 5.975 lei din care 12 procese au fost cu avertisment.

H.C.L. nr.49/2012 privind Circulaţia pe drumurile publice, în mun.Carei;

– 26 procese verbale de contravenţie în valoare totală de 3.680 de lei, din care 8 procese verbale au fost cu avertismente.

-Leg nr.61/1991 modificat, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice;

– 7 procese verbale de contravenție în valoare totală de 3.100 lei.

In cadrul actiunilor de asigurare a ordinii si linistii publice pe raza municipiului CAREI, de depistare a unor persoane suspecte de a înfaptui diverse fapte antisociale, agenţii locali din cele trei schimburi au legitimat un număr de 258 de persoane.

Dintre activităţile desfăsurate în cursul lunii August de către agenţii locali din serviciul de ordine publică amintim ;

-agenții de ordine publică sch. III în cursul lunii August au participat la identificarea și prinderea a doi suspecți de infracțiuni, spargerea geamului și intrarea în barul Frenky de pe P-ța 1 Mai de către Aldama A. G. cu domiciliu în Carei, precum și identificarea  numitului Robi B. cu domiciliul în Carei care cu ocazia legitimării avea asupra lui un laptop a cărui proveniență nu o putea justifica, au fost preluați de organele Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Carei, în vederea continuării cercetărilor;

            -agenții de ordine publică sch. II  au reușit să identifice, și să prevină infracțiunea de înselătorie, pe numiții E. Zoltan, M. Mihali, cu domiciliul în Carei, T. Vasile cu domiciliul În Lucăceni și C. Mirel cu domiciliul în Moftinu Mic, care lipeau afișe pentru achiziționarea de mașini de cusut vechi, mărci germane , de asemenea a fost identificat numitul B. Erik care era urmărit pentru comiterea ifracțiunii de aqgresiune sexuală împotriva unui minor, care au fost predați organelor de Poliție a mun. Carei în vederea continuării cercetărilor.

ȘEF  POLIȚIA  LOCALĂ

Dir.ECSEDI  IOAN

comentarii

de costica la 5 septembrie 2015 - 21:21

cine plateste agramatul care a scris acest raport??? dupa ce reguli de scriere a fost publicat?????
bine ca banii romanesti le sunt buni da sa invete sa scrie in limba romana nu sunt in stare!!!!!!

de ARPI la 5 septembrie 2015 - 22:06

In Nagykaroly nu se vorbeste romaneste ,asa ca e bine si asa agramat !
Miénk a Város !!!!!!!!

de ARPI la 6 septembrie 2015 - 08:11

Stiam ca numai te dai roman horika da sangele tau amestecat vorbeste si tot la unguri tragi !

de paltin la 6 septembrie 2015 - 10:28

De ce se angajeaza la primaria Carei persoane care nu stiu sa scrie in limba romana ?

Lasati un comentariu