Guvernul a majorat salariile de la Finanţe fără să anunţe

• publicat la: 30 October 2015
Guvernul a majorat salariile de la Finanţe fără să anunţe

Ministerul Finantelor Publice a confirmat, vineri seara, ca salariile angajatilor din Finante vor fi majorate din luna noiembrie.

“In corelatie cu atributiile si complexitatea lucrarilor de la nivelul MFP, ANAF, Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, ANAP, pe de o parte, si riscurile care pot interveni in lipsa unei salarizari corespunzatoare a acestora, pe de alta parte, prin Ordonanta de urgenta nr. 47/ 2015 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2015 si unele masuri bugetare s-a instituit acordarea personalului din cadrul MFP, ANAF, Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili si ANAP a unei majorari salariale similare celei prevazute la art. 2 alin. (1) din Legea nr.490/2004, cu modificarile si completarile ulterioare”, se mentioneaza intr-un comunicat al MFP.

Potrivit sursei citate, activitatile complexe din institutiile mentionate precum si imperativul asigurarii unei stabilitati a personalului specializat din cadrul acestora justifica acordarea unei majorari salariale prin acordarea unui numar de 25 de clase de salarizare succesive.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu