Otilia este a treia cântăreaţă din România cu un debut internaţional

• publicat la: 10 November 2015
Otilia este a treia cântăreaţă din România cu un debut internaţional

După Inna – “Hot” și Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantăreață româncă cu un debut internațional spectaculos întâmplat în ultimii 5 ani. Succesul OTILIEI se cuantifică și în cele aproape 200 milioane de vizualizari ale piesei “Bilionera” pe canalele youtube, în licențierea piesei în America de Sud, toată Europa de Sud-Est si o parte din Europa de Vest.

Poziționarea pe primele locuri în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru , Bulgaria etc. este sustinută de faptul că pentru această perioadă în agenda OTILIEI nu mai există disponibilitate pentru evenimente.

După ce a dezlăntuit pasiunea fanilor și a cucerit topurile internaționale cu “BILIONERA”, după ce a reușit sa își impresioneze fanii de peste hotare în spectacolele pe care le-a susținut în afara granițelor țării, OTILIA dovedește că a câștigat și aprecierea fanilor de pe Facebook.

Mai exact, OTILIA a postat zilele trecute o fotografie care a reușit să strângă peste 70.000 like-uri pe baza naturaleții și frumuseții sale, aceasta a devenit virală și a fost vizualizată de peste 1,3 milioane de utilizatori ai platformei de socializare. Cel de-al doilea single lansat “Aventura” se bucură la scurt timp după lansare de popularitate și locuri fruntașe la radiouri din Polonia, Bulgaria, Turcia, Bulgaria și multe altele.

comentarii

de Horia Mărieș la 10 November 2015 - 13:06

De incult, de boșorog și de înapoiat ce sunt, n-am auzit până acum de duduița asta.
Dar chiar de loc!
Norocul meu este ca mi-a semnalat-o BdeC.

Recunosc, ce-i drept – aici chiar n-am ce face oricât aș fi de cârcotaș aș fi- că fătuța asta a strâns zeci (sau sute?) de milioane de vizualizări pe YouTube. Iar asta este intr-adevăr o performanță.

Otilia – Bilionera (official video), JHaps Records 69,806,793 views:

http://youtu.be/-j0dlcfekqw

Lasati un comentariu