Arhiepiscopia Clujului oferă 255.000 lei pentru victimele incendiului de la Colectiv

• publicat la: 10 decembrie 2015
Arhiepiscopia Clujului oferă 255.000 lei pentru victimele incendiului de la Colectiv

În urma „Chemării la faptă bună”, o chemare  adresată credincioşilor de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, în bisericile, mănăstirile Eparhiei şi la Catedrala Mitropolitană a fost organizată o colectă în sprijinul victimelor incendiului din Clubul Colectiv din Bucureşti.

Colecta se cifrează la suma totală de 255.000 lei. Banii vor fi trimiși direct familiilor celor răniți care au nevoie de îngrijiri medicale, pe baza informațiilor și a datelor personale obținute din partea Ministerului Sănătății’, se arată în comunicatul menţionat de AGERPRES.

„În numele tuturor celor care vor beneficia de acest ajutor, Înaltpreasfinţitul Mitropolit Andrei le mulţumeşte protopopilor, preoţilor şi credincioşilor, cu părintească binecuvântare. Nu vom înceta să ne rugăm pentru sănătatea celor aflaţi în suferinţă, dar şi pentru odihna sufletelor şi pentru pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în această tragedie”, se mai arată în comunicatul Biroului de presă al Arhiepiscopiei.

Lasati un comentariu