Pauză de lucru lângă un sens giratoriu din Careiul copleşit de Masterplanul Apaserv

• publicat la: 17 decembrie 2015
Pauză de lucru lângă un sens giratoriu din Careiul copleşit de Masterplanul Apaserv

Lucrările efectuate în cadrul Masterplanului  implementat de Apaserv Satu Mare din apropierea sensului giratoriu de la intersecţia Corneliu Coposu cu Pţa 1 Mai stagnează de mai bine de o săptămână.

Modul de lucru haotic al acestui proiect a întors pe dos tot oraşul. Se încep concomitent lucrări în mai multe puncte din oraş pentru a crea impresia de …hărnicie dar de terminat nu se termină niciunde. Sperăm să nu ni se atragă atenţia că pe strada Crişan au fost terminate lucrările pentru că stratul de asfalt turnat  peste porţiunea  unde au fost introduse conductele, a început să se lase, adevărate capcane reprezentând gropile formate. potrivit discuţiilor din cadrul ultimei şedinţe a CL, lăsarea asfaltului este o consecinţă a umplerii cu pământ a porţiunilor în care au fost introduse ţevile.

În plin centrul oraşului, pe drumul care face legătura între Oradea şi Satu Mare, tronează o groapă de toată frumuseţea fără ca cineva să dea semne că ar lucra în zona respectivă.

Careienii se tem că datorită problemelor pe care le întâmpină Apaserv SA în respectarea termenului de finalizare şi respectarea condiţiilor din proiect, să nu se trezească cu noi datorii făcute de primărie pentru asfaltări în contul  lucrărilor altei societăţi. Vă vom ţine la curent cu situaţia lucrărilor în zona respectivă.

redacţia

comentarii

de foaier la 19 decembrie 2015 - 00:32

Tehnica japoneza aswajen!

de Horia Mărieș la 19 decembrie 2015 - 12:46

Nu prea e de înțeles de ce este „pauză de lucru” la Carei, acum când așa cum foarte bine ne informează alții, economia județului S.M, dirijată de ALDE ăia, [Fosta-i lele cât ai fost, dar acu’ e lucru prost] adică de actualii și de viitorii penali_zați, duduie de atâta ‘sănătate’. Să crapi de ciudă și de invidie, nu alta!
Îmi vine să-mi mut domiciliul imediat acolo, mai ales că acum este și vremea tăiatului porcilor, vezi speța Mirciulică făr’ de frică precum și altele ce sumt pe țeavă și care vor urma mintenaș.

https://unisalgp.files.wordpress.com/2015/06/desempenho-2.jpg

„Economia județului Satu Mare se află pe un trend ascendent, conform datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică (DJS). Au fost înregistrate creșteri pe toate planurile: producție industrială, cifră de afaceri, exporturi și salarii. Cifră de afaceri mai mare cu peste 5%; Au crescut exporturile; Salariile s-au mărit, etc.”

Sau ne mint ei, sau nu trebuie să-i credem noi.
Una din două.

Lasati un comentariu