Cuprins de remuşcări, primarul îşi plăteşte datoriile

• publicat la: 1 aprilie 2016
Cuprins de remuşcări, primarul îşi plăteşte datoriile

Debusolat si cuprins de remuscări după o plimbare prin orasul pe care îl conduce de 8 ani de zile alături de prietenul său  viceprimar, primarul Kovacs  îşi cere scuze de la careieni pentru că i-a sacrificat pentru grupul său de interese.  A luat legătura chiar cu un consilier financiar pentru a vedea modalitatea în care îşi poate plăti toate datoriile pe care le are.  Se gândeşte chiar la  renunţarea la credite şi  recuperarea banilor  de la executantul marii asfaltări din 2011 precum şi de la cel unde au fost direcţionaţi cei 3,3 milioane de lei.  Asteptăm date suplimentare de la  purtătorul de cuvânt al primăriei Carei care în aceste momente întocmeşte un comunicat de presa pentru toată mass-media, indiferent de simpatiile acestuia.

.

.

Materialul este un pamflet… să nu uităm totuşi că astăzi este 1 aprilie  dar cei care circulă prin Carei pot observa  starea infrastructurii rutiere.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 1 aprilie 2016 - 09:35

Eu vă cred: „Cuprins de remuşcări, primarul îşi plăteşte datoriile” deși articolul este • publicat la: 1 April 2016.

Individul este om serios, nu poate rămâne cu datorii după paștele reformaților și înainte de paștele ortodoxilor fiindcă se face de fecale. S-a hotăråt să-și plătească datoriile la Paștele Cailor.

Acesta nu este un pamflet de 1 aprilie, este adevărul gol-goluț.

de Jurist la 1 aprilie 2016 - 09:37

In vecii vecilor amin ,nu veti primi acel comunicat !!!In primul rand ca :”nu se stie la el cum sa intocmeste comunicatul”poate cere un traducator -purtatorul de vorbe !!!

de Pisti la 2 aprilie 2016 - 10:02

Am crezut ca adevarat

Lasati un comentariu