Temerile primarului învingător şi a alianţei acestuia

• publicat la: 7 iunie 2016
Temerile primarului învingător şi a alianţei acestuia

Alegerile locale de duminică 5 iunie 2016 din mun.Carei  s-au încheiat   cu victoria clară a UDMR Carei. Primarul cu reţinere pe salariu pentru datoriile la bugetul de stat  a câştigat un nou mandat  cu 5733 de voturi faţă de 1147 al următorului clasat, Ilie Ciută. Cei doi sunt singurii candidaţi  care au avut mai multe voturi decât formaţiunea pe care o conduc.

In mod curios, diferenţa dintre  68% şi 14 %  nu este deloc confortabilă pentru învingător. Finul acestuia  alocă spaţii întregi liberalilor careieni  al căror lider nu are nici contracte cu primăria sau cu statul şi nici datorii. Incoruptibilul şi neşantajabilul Ilie Ciută dă frisoane  administraţiei UDMR şi după  câştigul clar al acesteia. Vocea clară a liberalului şef  se pare că este de temut  pentru viitorii  consilieri dar şi pentru  primarul Kovacs. Altfel  nu se explică atenţia cu care sunt înconjuraţi.

După o campanie mincinoasă şi agresivă dusă în presa locală  maghiară  împletită cu blogul finului,  se doreşte scoaterea înafara administraţiei a consilierului Ilie Ciută, singurul care  este la curent cu toate proiectele  de la şedinţele de consiliu din ultimii 16 ani dar şi cu mânărelile celor din administraţie. Imaginea consilierului Ilie Ciută a fost terfelită în fel şi chip de finul  primarului ce se scaldă în datorii la buget. Scara de valori din municipiul Carei a fost inversată  pentru a prezenta ca alb un tupeist notoriu  cu reţinere pe salariu şi a denigra un familist convins, un  manager de succes şi un proprietar de imobile şi bunuri  ce pot fi oricând justificate.

Romanele lacrimogene ale unui fin aservit şi  indecis se vor a radiografia  rezultatele alegerilor locale doar prin fanta  subţire  a unei uşi întredeschise parţial pentru el.

Caracterul puternic al liberalului Ilie Ciută îl marchează  până la a uita de toţi ceilalţi candidaţi si rezultatele acestora. Astfel,  se omite a preciza că liderul liberal careian a obţinut rezultate superioare celor  de la judeţ  la care tot face referire.

Doar 14 % e mai mare decât 9,9% din orice unghi ai privi. Si atunci de unde atâta frică de un singur candidat care se numeşte Ilie Ciută?

Ce legătură să aibă un fin de primar cu organizaţia judeţeană a PNL Satu Mare de transmite acesteia tot felul de directive?

In mod cu totul şi cu totul curios, sărbătorirea victoriei  clare a nănaşului său pe blogul aservit  se ocupă de  următorul clasat, de liderul liberal careian Ilie Ciută, o nucă tare pentru toţi cei care nu sunt prieteni cu legile din România. Nu i se poate  ierta deloc faptul că este integru, că are de 25  de ani aceiaşi firmă, că nu are datorii şi nu face parte din niciun grup de interese şi se uită drept în ochii celor cu care poartă un dialog, că nu este şantajabil şi nici coruptibil.

Tabelul rezultatelor de la alegerile locale de duminică 5 iunie arată   clar că PNL Carei a obţinut rezultate peste cele ale organizaţiei sătmărene şi la primar şi la CL.  Spre deosebire de PNL Carei, PSD Carei se situează sub rezultatele sătmărenilor ( oare li se va cere şi lor demisia de către finul primarului?) .  Astfel, candidatul careian de primar a obţinut 10% din sufragii faţă  de 28,47% ale candidatului Coica  iar la consiliul local cele 14% procente obţinute de social democraţii careieni sunt sub cele 25,89% ale sătmărenilor.

La   ALDE  diferenţele nu sunt la fel de mari dar rezultatele careienilor se situează tot sub procentele obţinute de  colegii lor sătmăreni.

Si totuşi problema coaliţiei câştigătoare  rămâne Ilie Ciută, fapt ce demonstrează necontestat valoarea pe care o are acesta  şi care a scos din casă duminică atâta amar de maşini care purtau rromii la votări sub ochii îngăduitori ai instituţiilor de ordine.

Mega promisiunile  cu centura( iniţiată şi construită de  Ministetul Transporturilor prin CNADR de fapt şi tot neterminată)  , cu drumurile reparate şi trotuarele( mereu dezastruoase de 8 ani încoace)  , cu locuinţe sociale ( terminate de luni de zile şi alocate unor apropiaţi din primărie dar nepredate până nu ajunge şi la etajul 3 apa)  cu locurile de joacă( făcute în bătaie de joc şi care pun in pericol securitatea utilizatorilor)  rulate mereu şi mereu alături de crasele minciuni  împotriva integrului Ilie Ciută , trâmbiţate de presa aservită primarului Kovacs,  au reuşit să adoarmă un electorat care nu a avut parte de o campanie electorală corectă.

Radio Transilvania Carei nu a avut timpi alocaţi pentru prezentarea candidaţilor  careieni şi programele lor, afişajul electoral stradal organizat de primăria Carei au fost  în mare parte alocat automobiliştilor doar, fiind amplasate pe spaţii unde nu există trotuar.

De dezbateri publice nici poveste şi nici de prezentare candidaţi la primărie  înafară de Ilie Ciută. Câţi dintre alegători au ştiut  sau ştiu care au fost locurile de muncă ale celorlalţi 3 candidaţi? Câţi dintre votanţi au ştiut din presa maghiară şi a finului de primar câte firme a falimentat primarul şi care este cuantumul datoriilor la buget pentru care are reţinere pe salariul de primar?

Avem în continuare singurul primar ales din judeţ cu datorii la buget. Alde scribul sătmărean pensionar a omis tocmai acest aspect din odele lui ceauşiste. Faptul este unul obişnuit în România unde ajungi să candidezi şi să fii ales primar în timp  ce eşti arestat la penitenciar cum e cazul primarului din Baia Mare.

Concluzia care se trage din poveştile vânătoreşti ale unui fin complexat de persoana lui Ilie Ciută şi a familiei sale este că în municipiul Carei , conducerea doreşte a se scăpa de un consilier incomod ca şi Ilie Ciută  pentru a nu face nota discordantă cu  gruparea conducătoare. Dacă ne uităm pe lista consilierilor aleşi recent, observăm că avem persoane care îşi continuă mandatul iar în mandatul recent încheiat au avut  facturi  personale sau ale firmelor lor achitate de primăria Carei. Tot în actele contabile ale primăriei Carei apare faptul că  pentru sediul UDMR de pe strada Kolcsey au fost alocate sume ce depăşesc 220.000 lei în perioada în care se efectuau la Castel lucrări de renovare iar rulajul directorului de la spaţii verzi cu firme de familie depăşeşte 350.000 lei. La fel şi angajările din primărie stau sub semnul cumetriilor, a apartenenţei politice. Subiectul  metoda flotantul din ziua votului  a fost  tabu pentru presa de casă .  Toate aceste realităţi sunt evitate cu mare grijă de tot ce înseamnă presă locală aservită, prin metoda denigrării celui mai bine situat  contracandidat.  În care timp oraşul  situat înafara  străzii centrale 1 Decembrie 1918 arată cu după un dezastru natural.

Cu voturile în tolbă, instalat fără probleme la primări unde nu plăteşte taxe şi impozite, primarul Kovacs  serveşte pe mai departe promisiuni deşarte în oraşul cu 24 de străzi de pământ şi asfaltare cu licitaţie trucată.

Nici majoritatea din Consiliul Local pe care o deţine nu îi dau însă linişte sufletească necesară a continua cu păcălirea careienilor de rând şi susţinerea celor din grupul de interes. Simpla prezenţă în legislativ a liberalului Ilie Ciută îi mai asigură  coşmarul  de fiecare zi pentru încă 4 ani.

„Greu de ucis” dacă între timp consilierul din Căpleni al primarului o fi vizionat pelicula , Ilie Ciută  rămâne pe mai departe consilier local, angajator integru şi plătitor de taxe şi impozite, spre deosebire de câştigător.

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 7 iunie 2016 - 16:02

In Italia locuiesc toti careienii?

de vasi la 7 iunie 2016 - 16:04

kovacs a zis ca el candideaza pt ca udemeristi nu au altul mai bun.
va dati seama ce e de capul lor daca cel plin de datorii la buget si cu retinere pe salariu este cel mai bun?

de csongor la 7 iunie 2016 - 16:07

sa pleaca la asuaj cine a venit de acolo si cine ia de la noi toate banii!
este frika mare pentru k spune ciuta toate ce facet voi la primaria!

de Nagykaroly. la 7 iunie 2016 - 16:12

@Mugurel.Eu de exemplu NU de Ciuta si de familia dansului vreau sa scap .Vreau sa scap de minciuna ,hotie,coruptie,saracie,ura,blesteme,dusmanie,incompetenta,indiferenta,rautate etc.ERTED!
KEDVES MUGUREL???

de manuela la 7 iunie 2016 - 16:17

ce rusine sa avem in oras cu un primar cu datorii si cu retinere pe salar.
si mai are tupeu sa iasa in fata noastra si sa ne mai si minta ca el face centura. domnul ciuta a facut mereu ce a promis. el promite foarte rar dar cand spune ceva atunci si face!
un scoborat din satele de munte la Carei are tupeu sa ne trateze de sus si sa ne ia banii dar el sa nu plateasca nimic!
rusine cu asa primar! am crezut ca udmr are alte principii. la satmar nu isi permite nimeni din udmr sa aiba datorii la buget si retinere pe salar.
rusine mare!

de ianculestiul la 7 iunie 2016 - 16:18

daca nu era consilierul Ciuta nu aveam ziua Iancului pentru ca primarul nu a vrut sa bage la sedinta cererea lui cipri delegatul satesc!
respect pentru domnul Ciuta si pentru tot ce face pentru Carei si Ianculesti!

de pentru Mugurel. la 7 iunie 2016 - 16:19

Fii cuminte Mugurel de la UDMR.Ca nimic nu ai adus an lumea asta cu tine nici tu nici unul.Dar nici nu vei scoate nimica!Te rog.

de Cristescu la 7 iunie 2016 - 17:03

Daca maine ar fi alegeri din nou, dupa acest articol, Ilie Ciuta nu ar mai lua nici 1000 de voturi. Ma intreb care a fost target-ul materialului? Segmentul de populatie cu 4 clase? Aceia in mod sigur nu citesc ziarele on-line, iar de cele tiparite se folosesc intr-un singur loc: in fundul curtii.Articolul se aseamana izbitor cu reclamele la detergentii dero si bonux.

de antal la 7 iunie 2016 - 17:24

rusine ca sa avem un primar plin de datoriile si de la noi cere sa platim darile si apoi el nu plateste!
domnu Ciuta e cel mai bun si doare tare la ei ca nu au asa om de valoare!

de marta la 7 iunie 2016 - 17:28

doare adevarul rau de tot cristescule.
voi nu aveti astfel de oameni la partid care nu aiba nevoie de spaga si facturi platite de primarie.
mai incercati da greu se mai gaesc oameni in politica ca si domnul Ilie Ciuta!

de Cristescu la 7 iunie 2016 - 17:42

Aveti dreptate domnu’ marta. Ve rog se me szcuzatzi. Am greshit. La noi en partid nu este oameni ca domnul Ciuta. Noi vagyunk niste shpagari.
Ce ziceti? Cu o strategie de campanie prin care sa se promoveze imaginea unui udemerist care se „pocaieste” (si evident isi spala hainele cu dero), s-ar fi obtinut mai multe voturi pentru domnul Ciuta?

de erik la 7 iunie 2016 - 18:30

eu ma duc sa platesc toate taxele si impozitele inainte de 31 martie ca sa prind reducere si chiar primarul sa nu plateste del.oc?
atunci ce exemplu este pentru noi acest om?

de Raul la 7 iunie 2016 - 18:46

Eu nu inteleg un lucru,daca exista atatea dovezi in actele primariei,cum ca jeno a incalcat legea,de ce nu face nimeni un denunt la dna ? Este absolut imposibil sa nu-l gaseasca cu ceva in neregula.Asa cu acuzatii prin presa nu cred ca se rezolva ceva,pentru ca cetatenii de etnie maghiara vor fi de partea lui indiferent de situatie,ba aș indrazni sa tin si un pariu cu oricine…chiar de va fi gasit vinovat de cei de la dna,cetatenii maghiari vor spune ca a fost manareala politica sa scape de el si ca el este atat de curat si cinstit incat sa-l pui usa de manastire,nu alta

de abdul la 7 iunie 2016 - 20:02

De acest imbecil de mai scapa numai DNA. HAI DNA!!!!!!!

de claudiu la 7 iunie 2016 - 20:18

ajunge sa ne uitam cum arata orasul ca sa ne dam seama ca acest om a falimentat 4 firme!
prn centru e ceva cosmetizat si cand intri la cimitire si la cartiere iti vine rau cum arata locurile de joaca sau gropile de canal sau bordurile. zici ca suntem din stat bananier.
mergeti sa vedeti cum arata stadionul unde se poza angajatul lui laios care candida de primar. jale si bataie de joc! am crezut ca daca conduce udmr va fi si aici ca in ungaria dar e mai rau ca in oltenia unde deja toate sunt modernizate.

de Lorand. la 7 iunie 2016 - 20:26

Kovacs este rusinea orasului Carei!

de claudiu la 7 iunie 2016 - 21:09

ajunge sa ne uitam cum arata orasul ca sa ne dam seama cum acest om a falimentat 4 firme!
prin centru e ceva cosmetizat si cand intri la cimitire si la cartiere iti vine rau cum arata locurile de joaca sau gropile de canal sau bordurile. zici ca suntem din stat bananier.
mergeti sa vedeti cum arata stadionul unde se poza angajatul lui laios care candida de primar. jale si bataie de joc! am crezut ca daca conduce udmr va fi si aici ca in ungaria dar e mai rau ca in oltenia unde deja toate sunt modernizate..

de geza sebesten la 8 iunie 2016 - 06:01

VAM SECERAT!!!!!!!!!!!!!!!!! HA HA HA HA HA HA HA

de doru la 8 iunie 2016 - 06:32

vorbeste un puscarias angajat la primarie,,,,,hahahaha ce echipa aveti.

de carei. la 8 iunie 2016 - 06:40

@doru.Puscarias angajat la primarie?

de doru la 8 iunie 2016 - 06:54

ar trebui sa ceara la angajare si cazierul din alte tari si ce nume a avut inainte de ase angaja

de plătitor de taxe la 8 iunie 2016 - 07:39

Careieni,dar de mașină primăriei Carei reținută în Ungaria ptr trafic cu țigări nu mai amintește nimeni? Eu cred că acest lucru îi era cunosc domnului Jeno si cine mai are din Carei la dispoziție masina primăriei? Bine că noi ne plătim taxele ,ca altfel toți careieni am fi executați si multi avem salariu minim pe economie iar în primărie se câștigă intr-o lună cât noi intr-un AN!!!

de plătitor de taxe la 8 iunie 2016 - 07:54

Când Kaiser a candidat ca si primar de ce nu a castigat daca este atât de bun? Nu erau tigani în Carei care să voteze? Sunt oamenii de baza ai lui Kovacs si Kaiser. Se plimba Kaizer si ceata lui duminica prin oraș cât ptr ,4 ani pe la toate secțiile , de ce nu sa plimbat Ciută? La fel si ceilalți doi candidați,doar pe Ciută nu la văzut nimeni si nici nu aveau cum ptr ca Ilie Ciută nu are nici un interes ascuns. Deci cine e disperat ca va rămâne ȘOMER si FALIMENTAR?

de Zacrap la 8 iunie 2016 - 08:01

Este o complicitate a electoratului. Biletul de favoare acordat de alegatori unor infractori precum Kovacs si altii din aceasta specie (Chereches, Olguta Vasilescu, Scripcaru etc) inseamna ca si cei care l-au acordat, in majoritate covarsitoare, ar participa la asemenea aranjamente in afara legii.

Romanii au inteles principiul prezumtiei de nevinovatie, explica ex-presedintele tarii, si i-au votat pe cei cu dosare penale. Fals. Politicienii n-au inteles principiul integritatii. Niciunul dintre ei nu s-a retras din cursa electorala, asa cum se procedeaza in democratiile avansate.

Respect lui Ciuta pentru curajul de a se angaja intr-o lupta inegala!

de raul la 8 iunie 2016 - 09:31

plătitor de taxe la 8 June 2016 – 07:39 – foarte bine punctat „mașină primăriei Carei reținută în Ungaria ptr trafic cu țigări” asta e un punt de plecare care ne va ajuta sa intocmim o lista cu neregulile din primarie,hai sa facem NOI asta aici pe pagina Buletin de Carei,toti cei care stiu/sau au cunostinta de nereguli in primarie, trebuie sa le spuna pentru a incerca sa ne dam seama cat de mare si pana unde merge coruptia in acest oras.Cred ca cei de la Buletin de Carei trebuie sa deschida o rubrica separat,in care sa aprobe doar comentariile legate de acest subiect.Eu personal mentionez contractele generoase obtinute de firma „de casa” a udmr, Tehnic Asist Botosani.

de vlad tepes la 8 iunie 2016 - 09:57

….eu sunt dintre voi şi pentru voi! a fost renegat de careieni la fel si sluga comunista din ianculesti.
adica toti cei pentru care finul lui kovacs a facut campanie au iesit in urma lui Ciuta!
politia locala ati vazut cum statea ascunsa? o oare de ceeee?

de localnic... la 8 iunie 2016 - 10:39

Dute si invata sa scrie la tine inainte sa dai consulatie ERTED ?

de Oana la 8 iunie 2016 - 12:52

Da ilie ciuta are un caracter puternic mai ales cand face tot ce ii zice sotia, raspunde cu da, sa traiti!

de Cornel la 8 iunie 2016 - 14:34

sotia domnului Ciuta e cea de care va doare cel mai tare? va macina premiul de la Academia Romana? aveti complexe fata de ce neveste aveti acasa? ar trebui sa se pensioneze pe caz de boala la doctorita sotia fostului actionar de la firma falimentara a primarului? sau ar trebui sa umble cu tinerei pe strada platanilor dribland fotbalistul? sau sa mulga vaca? sau sa defileze topless pentru voi la ponivas sau la livada de la urziceni padure unde bicicleste cu un calin file de poveste bisericeasca? pe Ilie Ciuta nu il puteti atinge nici la familie ca va da clasa cu bataie si …va doare, seda? ati auzit vreo nevasta de primar sau viceprimar sau aserviti organizand singure vreo activitate sau vorbind in public coerent?
Respect Ilie Ciuta!

de nicu la 8 iunie 2016 - 15:00

daca era fustangiu era atacabil ,ce zici oanatulipana?
asa nu va iese pasenta nici la familie ca prea e armonie si prea va roade maiu….

de alex la 8 iunie 2016 - 18:08

CIUTA ILIE ai tot respectul pentru cine esti si ce faci!!!!!

de zoli la 8 iunie 2016 - 20:15

Comandantul poliției din cărei a fost solicitată să își facă datoria .un tip ii purta pe țigani la vot și nu a intervenit..,unde a fost politia locala ..?? Duminică au avut ..liber…?

de miki la 8 iunie 2016 - 20:19

Nu înțeleg cum nu șanț arestații ceii care conduc Orașu când curtea de conturi a găsit nereguli….domn. ciută puteți să spunetiii ce nereguli sau găsit..?

de suporter la 8 iunie 2016 - 20:22

ce șmecherie să făcut la ech. De fotbal…? De să trecut la sport municipal Carei…de la Victoria Carei Vechiul nume….?cât se fura de la club când șanț numai copii si nu au salarii..??¿antrenorii iau salar fără să semneze nici un document…..fără rez. Se joacă în județ. De unde atâtea cheltuieli…???

de vasi la 8 iunie 2016 - 20:27

Domn.ciuta Dece nu spunetiii neregulile ce se întâmplă la primărie…?Cât plătește haghen pntr ca folosește ștrandului să știe frayerii care voteaza cu udmr…cât plătește pe un an….dece se asfaltează drumul numai unde are haghen interese

de tibi la 8 iunie 2016 - 20:30

Dece are .beko 12ooo roni salar cn îi permite așa salar mare….din impozitele plătite de noi.

de olga la 8 iunie 2016 - 20:39

da fotbalistii nu au presedinte care sa ii reprezinte? da politia economica de ce nu cauta numai morcovii din piata si marii corupti isi fac de cap cum vor?!

de Jucator- pentru suporter la 8 iunie 2016 - 21:21

O fost pe vremurile apuse cu Victoria.Suporterule dstept si neinformat corect ,dute sa ve vezi statele de plata ale antrenorilor si toate actele oglinda. Sau schimbat vremurile.Vorbiti din amintiri si din rautatea care va distruge ficatu.
Da de asta ai auzit ?!!

Este al doilea an consecutiv când Victoria Carei reprezintă județul în Campionatul Național A1

Azi 06.06.2016 – Locul I – Liga a IV JUNIORI A1 editia 2015 – 2016
Finala juniorilor A1 s-a jucat azi la Dorolț. Recolta, campioana din Liga a 4-a de elită a juniorilor a întâlnit Victoria Carei. Iar careienii n-au avut nicio emoție și s-au impus cu 6-1 , la pauză 4-0. Iar trupa lui Nintaș și Tabi va juca joi de la 17,30 în faza de zonă a Campionatului Național A1 cu Șimleul Silvaniei.Este al doilea an consecutiv când Victoria Carei reprezintă județul în Campionatul Național A1.Victoria: Preg – Cura, Griszhaber B., Pozsonyi, Malinetescu, Petz, Váncsa, Tilinger, Puşcaş, Boldizsár, Szőcsi. Schimbări: Veibel, Obiş, Costin, Papp, Hevele, Küzmös, Csenteri.
Da ai auzit ca FEDERATIA ROMANA DE FODBAL A ALES – Sa se dispute la Carei – saptamana asta incepand de maine – Semifinala la BI pe tara la juniori.
Ai auzit ca in fiecare zi pana duminica sunt meciuri cu Blaj, Iasi,Sanicolau Mare. – RESTU INFORMEAZA-TE MAI BINE!

de Jucator- pentru suporter la 8 iunie 2016 - 21:25

A fost pe vremurile apuse cu Victoria.Suporterule dstept si neinformat corect ,dute sa vezi statele de plata ale antrenorilor si toate actele oglinda. Sau schimbat vremurile.Vorbiti din amintiri si din rautatea care va distruge ficatu.
Da de asta ai auzit ?!!

Este al doilea an consecutiv când Victoria Carei reprezintă județul în Campionatul Național A1

Azi 06.06.2016 – Locul I – Liga a IV JUNIORI A1 editia 2015 – 2016
Finala juniorilor A1 s-a jucat azi la Dorolț. Recolta, campioana din Liga a 4-a de elită a juniorilor a întâlnit Victoria Carei. Iar careienii n-au avut nicio emoție și s-au impus cu 6-1 , la pauză 4-0. Iar trupa lui Nintaș și Tabi va juca joi de la 17,30 în faza de zonă a Campionatului Național A1 cu Șimleul Silvaniei.Este al doilea an consecutiv când Victoria Carei reprezintă județul în Campionatul Național A1.Victoria: Preg – Cura, Griszhaber B., Pozsonyi, Malinetescu, Petz, Váncsa, Tilinger, Puşcaş, Boldizsár, Szőcsi. Schimbări: Veibel, Obiş, Costin, Papp, Hevele, Küzmös, Csenteri.
Da ai auzit ca FEDERATIA ROMANA DE FODBAL A ALES – Sa se dispute la Carei – saptamana asta incepand de maine – Semifinala la BI pe tara la juniori.
Ai auzit ca in fiecare zi pana duminica sunt meciuri cu Blaj, Iasi,Sanicolau Mare. – RESTU INFORMEAZA-TE MAI BINE!aI AUZIT CA VINE MAINE LA CAREI ,NAOM- FOSTUL JUCATOR DE LA STEAUA ???

de Oana la 9 iunie 2016 - 10:37

Daca ilie ciuta e asa de onest sa ramana la firma lui sa o administreze sa traiasca de acolo nu sa vrea sa fie primar, ca poate coruptia il prinde si pe el, si ar fi pacat, nu-i asa? Ca din om integru,onest sa devina coruptibil si corupt???

de bubu la 9 iunie 2016 - 14:10

da ai mare frica oanatulipana ca vine Ciuta si se dezvolta orasul si pentru careieni nu numnai pentru coruptii din primarie? ce tot aveti de ascuns in primarie? credeti ca nu stie careianul de casele facute la copii prin ungaria si alte locuri? din ce bani are livada de la urziceni unde mere cu calinul buzurat ce are nevasta romanca membra la iudemereu?
e adevarat ca ati facut sediu la udmr cand se repara castelul ?

de tibi la 2 iulie 2016 - 04:35

Acuma la alegeri a fost sesizată politia să intervină cum un tip transporta țiganii la vot Dece nu a intervenit comandantul….????unde au fost în ziua votului gardienii…??? Platitii de noi și manipulati de Kovacs…?

de tibi la 2 iulie 2016 - 04:36

Asta e pista făcută de Kovacs…??? Au trasat o linie pe trotuar și spun că au făcut pista…?

de Horia Mărieș la 4 iulie 2016 - 13:54

Primăria Carei organizează o licitaţie pentru „Marea Asfaltare” atât de mult promisă de Kovács și cântată până și la slujba de duminică de la beserică de finul sas.
La licitaţie se prezintă un american, un neamţ şi Tehic Asist Botoșani.
Americanul face prima propunere:
– Eu vă fac lucrarea pe suma de 3.000.000€.
Neamţul:
– Eu vă fac lucrarea pe 2.000.000€.
Vine şi rândul botoșăneanului, care zice:
– Eu vă fac lucrarea pe 4.000.000€
La care, Kovács, enervat la culme, izbucneşte:
– Mă tâmpitule! Cum dracu’ ceri tu mă 4.000.000€?
Nu eşti sănătos la cap? Așe ne-am înțeles?
– Păi mă fratele meu gróf bácsi, zice românu’ trăgându-l pe primaș mai aproape, uite cum facem… 1 milion îl iau eu, 1 milion îl iei tu, şi 2 milion dăm la neamţul aista ca să facă treaba …

de barni la 6 iulie 2016 - 12:07

ce se aude cu mazilirea lui ilie ciuta de la consiliul local de catre tulipani si finul primarului? nu a iesit pasenta pentru voi? ati crezut ca domnul ciuta se sperie de slugi ca voi? liderul de grup de la udmr este consilierul ce vindea flori la primaria carei

de sany la 23 iulie 2016 - 05:53

Tovarășului Kovacs Dece nu mergetiii cu bicicleta pe să zisa pista de biciclete unde ații great o linie alba si ați spus că ați făcut kilometri de pista spre ștrand să vedeți ce frumos va scutura de va ies creierii din cap…!sau nu stitiii unde e ștrandului….a prietenului haghen…???? Sau să treziți până acasă dk circulații pe acea pista…!

de Pentru sany ANAL-fabetul la 23 iulie 2016 - 14:47

sany draga, tu si toti ungarienii, luati prima si prima data un abecedar si invata naibii limba romana ca de aia esti cetatean roman, apoi ca mai ai si alte cetatenii nu ma intereseaza. Problema e ca scrieti niste comentarii ca nu poate omjl sa isi dea seama ca faceti glume sau injurati lumea?!

de Horia Mărieș la 31 august 2016 - 10:15

Incontestabil, așa stau lucrurile, cum ne lasă să credem domnul jurnalist Ciprian Bâtea.
O fi si ăsta careian, un alt pupincurist al primașului, un altul pe lângă cei trei bine cunoscuți și deja consacrați pe plan mondial?
Habar n-am, dar așa pare să fie.

http://presasm.ro/careiul-este-peste-satu-mare-zeci-de-kilometri-de-drum-reabilitati-urmatoarea-perioada/

„Careiul este peste Satu Mare!”

Exact. Mai ales la șpagă. „Marea asfaltare” este ocazia mult așteptată de mafioții și de anteprenorii locali, pretinarii primașului Kovács (unii gen Tehnic Asist Botosani, Marconst Marghita, Dominium SA Satu Mare, Tarr, toate firme „penale”, etc.).

Își freacă mâinile de bucurie, gândindu-se cum să impartă între ei șpaga de aproape un milion de euroi (am făcut socoata exactă intr-un alt comentariu, nu mă mai repet) care va rezulta din investiție.
Banii n-au miros.
Doar dacă îi adulmecă procurorii de la D.N.A.
Dar până atunci, famiglia mafioso locală din a nagykárolyi önkormányzat va trăi foarte bine.
Le dorim mari succesuri!

Lasati un comentariu