Primii admişi la castingul pentru filmul ZALMOXIS. Imagini

• publicat la: 12 March 2017
Primii admişi la castingul pentru filmul ZALMOXIS. Imagini

În urmă cu două săptămâni și jumătate am anunțat realizarea unui casting pe bază de fotografii, pentru figurație simplă și figurație specială în filmul artistic ZALMOXIS. Peste 300 de persoane au răspuns invitației noastre. Și propunerile vin în continuare…

Conform analizei echipei de casting, din cei peste 300, aproximativ 150 au tipologii faciale și constituții fizice potrivite cu ceea ce ne dorim. Cu alte cuvinte, au trecut de această preselecție, urmând ca la momentul potrivit să fie invitați în București pentru nivelul următor al castingului. (în următoarele zile, toți cei care ne-au trimis fotografii vor fi informați personal despre rezultatul castingului)

Printre cei care au trecut preselecția sunt mulți sportivi de performanță, practicanți de arte marțiale, kickboxing sau judo; de asemenea, sunt și mulți dintre membrii asociațiilor de reconstituire istorică din toată țara. Desigur, e vorba și de un număr consistent de actori profesioniști.

Dintre toți aceștia am selectat 9 persoane care ne-au trimis fotografii artistice reușite și, cu acordul lor, am realizat un montaj pe care îl facem public astăzi pentru a vă arăta standardul la care echipa noastră vrea să lucreze pentru acest film.

Vizitează site-ul oficial: http://zalmoxis.info/

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Lasati un comentariu