Poliţia Locală Carei şi protejarea spaţiilor verzi din parc. Veni,vidi, vici

• publicat la: 7 februarie 2018
Poliţia Locală Carei şi protejarea spaţiilor verzi din parc. Veni,vidi, vici

,,Pe această cale, Primăria Carei solicită locuitorilor municipiului să protejeze spațiile verzi, pentru a căror întreținere se cheltuiesc sume importante din bugetul local, adică din banii contribuabililor. De asemenea, locuitorii care observă astfel de distrugeri ale spațiilor verzi sunt rugați să sesizeze imediat Poliția Locală Carei, la numărul de telefon 0726.244.481.,, apare scris pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

Marţi, 6 februarie 2018, am semnalat Poliţiei Locale că pe  spaţiul verde din parc  unde se cheltuie din bugetul local pentru întreţinerea lui, staţionează de luni de zile o căruţă. Un echipaj al Poliţiei Locale din subordinea Primăriei Carei a venit la faţa locului şi a luat la cunoştinţă de situaţie.

Veni, vidi, vici.

Miercuri, 7 februarie 2018, căruţa era tot în acel loc fapt pentru care am pus  o întrebare Poliţiei Locale despre  măsurile adoptate în acest sens.

Am aflat astfel că ,, …e căruţa de la Asociaţia cu caii, acolo au şi grajdu, e a lor acolo….,,.

Până şi în adresa de la Garda de Mediu Satu Mare privitoare la tăierile din parc  este specificat faptul că UAT Carei este proprietarul spaţiului verde din parcul dendrologic şi atunci de unde şi până unde Poliţia Locală din subordinea primăriei Carei ne spune că e spaţiul  ,,asociaţiei cu caii,,?

Cum rămâne cu anunţul postat pe pagina Primăriei Carei  de protejare a spaţiilor verzi  pentru a căror întreţinere se cheltuie sume importante din bugetul local?

Totul este doar de faţadă ? Cei din grupul de interes din jurul administraţiei Kovacs-Keizer sunt scutiţi de respectarea acestor reguli enunţate?

Când se vor respecta şi în Carei regulile de bună convieţuire şi respect pentru domeniul public?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/cine-a-pierdut-o-caruta-in-parcul-din-carei.html

comentarii

de ani la 7 februarie 2018 - 15:21

doamna cu caii plateste impozit pe cladiri sau le primeste gratis de la primarie?
chiar nu putem sa ne respectam orasul si sa nu se faca diferente intre careieni?

Lasati un comentariu