Post scos la concurs de Primăria Carei şi pentru cei fără vechime în muncă

• publicat la: 21 April 2018
Post scos la concurs de Primăria Carei şi pentru cei fără vechime în muncă

Au mai rămas 9 zile până  vă mai puteţi depune dosarele la concursul pentru postul de consilier superior în cadrul Direcţiei Tehnice, Serviciul Tehnic, Achiziții Publice – Investiții.

Între timp a mai fost scos la concurs un post de consilier, de această dată este vorba de un post de consilier începător deci nu aveţi nevoie de vechime.

Primăria Municipiului Carei, Județul Satu-Mare, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Public de Evidență a Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor administrative, economice sau sociologie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice – nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 mai 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 17 mai 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Carei din str. 1 Decembrie 1918, nr. 40, telefon 0261/861.566, e-mail primariacar@yahoo.com.

Atenţie la ce adresă de mail solicitaţi relaţiile deoarece adresa oferită pe pagina Guvernului României ca fiind a primăriei Carei apare şi la preşedintele UDMR Carei.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu