Expoziție de fotografie a artistului Ilie Tudorel la Castelul din Carei

• publicat la: 4 iunie 2018
Expoziție de fotografie a artistului Ilie Tudorel la Castelul din Carei

Luni, 4 iunie 2018, începând cu ora 13.00, în Sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie „Comorile României”(Comorile din Patrimoniul Cultural al României) a artistului băimărean Ilie Tudorel.

Evenimentul a fost deschis de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, care în cuvântarea de bun venit a prezentat câteva detalii biografice despre artist, după care a luat cuvântul realizatorul expoziției, artistul fotograf Ilie Tudorel, care le-a relatat celor prezenți detalii despre ideea realizării expoziției și despre monumentele, locurile inedite și oamenii pe care i-a surprins în imagini.

Expoziția, care cuprinde 70 de fotografii cu obiecte de patrimoniu național tangibil și intangibil, multe dintre ele înscrise în Lista Patrimoiului Mondial UNESCO, se găsește în sala de expoziții de la etajul castelului și poate fi vizitată în perioada 4 – 14 iunie 2018, conform programului Muzeului Municipal Carei.

Expoziția are caracter itinerant și este dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918 și Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.

Lasati un comentariu